Solliciteren

Zwembadbouwer

Gemiddeld € 2,600 bruto
Wij zoeken voor deze vacature een zwembadbouwer. Iemand die al wat kennis heeft van bouw, maar zich wil ontwikkelen tot specialist. Een stukje bouw, een stukje techniek: deze (vaste) baan is voor iemand die afwisselend werk zoekt.
Bekijk vacature

Timmerman vakantieparken

Gemiddeld € 2,750 bruto
Ben jij handig en heb je ervaring als timmerman of montagemedewerker? en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Verdo Werkt is op zoek naar een timmerman vakantieparken. Lijk dit je een leuke baan maar moet je het vak nog leren? Ook dan vragen we je te solliciteren!
Bekijk vacature

Projectleider kabels en leidingen

Gemiddeld € 4,450 bruto
Wil jij verantwoordelijk zijn voor grote projecten op het gebied van ondergrondse kabels en leidingen? Dan is dit jouw nieuwe baan. Meer weten over wat je gaat doen en waar je gaat werken? Check dan de hele vacature
Bekijk vacature

Sloper

Gemiddeld € 3,000 bruto
Schep jij orde in de chaos? Dan ben jij wellicht de bouwopruimer die wij zoeken! Dankzij jou kunnen jouw collega's veilig en efficiënt doorwerken. Bekijk de hele vacature en solliciteer!
Bekijk vacature

Monteur Zonnepanelen

Gemiddeld € 2,650 bruto
Monteur zonnepanelen: in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, wordt jouw vakgebied ook steeds belangrijker! Voor een opdrachtgever uit de regio zoekt Verdo Werkt proactieve en energieke monteurs die verstand hebben van zonnepanelen. Ben jij degene die we zoeken? Lees dan snel de vacature!
Bekijk vacature

Interieurbouwer

Gemiddeld € 2,875 bruto
Interieurbouwer of een passie voor interieurbouwen? Wij zoeken jou! Lees snel verder voor meer informatie over deze leuke baan!
Bekijk vacature

Bouwopruimer

Gemiddeld € 2,500 bruto
Kun jij een bouwplaats netjes en gestructureerd houden? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor deze vacature bouwopruimer zoeken we iemand overzicht houdt, binnenkomende materialen verdeelt en de andere vakmannen assisteert. Iets voor jou? Lees dan verder.
Bekijk vacature

Constructiebankwerker

Gemiddeld € 2,750 bruto
Ben jij te omschrijven als iemand met (technisch) inzicht? Kan jij goed omgaan met modern gereedschap en apparatuur en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is een baan als fulltime constructiebankwerker geschikt voor jou!
Bekijk vacature

Projectstoffeerder

Gemiddeld € 3,500 bruto
Heb jij oog voor detail en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Heb je al ervaring in het stofferen van ontroerend goed? Dan zoekt Verdo Werkt jou als projectstoffeerder! Lees snel verder.
Bekijk vacature
 
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl