Werving en Selectie

Werving en selectie is een dienst die bij elk bedrijf toegepast kan worden. Toch is het specifiek geschikt voor bedrijven die één van de onderstaande opties herkennen:

  • Je krijgt maar weinig reacties op jouw vacature;
  • Personen die op jouw vacature reageren passen niet bij de functie of het bedrijf;
  • Doordat je maar weinig nieuwe werknemers kunt vinden loop je omzet mis en lijden jouw werknemer onder een te hoge werkdruk.

Wat is werving en selectie?

Door de werving en selectie uit te besteden aan Verdo Werkt, nemen wij alle zorgen over nieuw personeel uit handen. Jij hoeft alleen je wensen en eisen door te geven. Wij regelen de rest:

  • We stellen een aansprekende vacature op;
  • De vacature verspreiden we op verschillende kanalen, inclusief onze database;
  • Per sollicitatie kijken we of dit een geschikte kandidaat is;
  • Geschikte kandidaten komen langs voor een eerste gesprek. Zo kijken we of deze kandidaat écht geschikt is voor jouw bedrijf;
  • Is de kandidaat geschikt? Dan regelen we een kennismaking met jou!

Waarom kiezen voor werving en selectie?

Het aannemen van nieuw personeel is een uitdaging naast je gewone werk, vooral bij weinig reacties op je vacature. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het vinden van juist personeel en over een grote database beschikken, weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Wij nemen deze taak dan ook graag van je over.

Een extra voordeel: wij blijven de eerste tijd juridisch werkgever zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Dit betekent dat wij alle werkgeverstaken en risico’s op ons nemen, van het opstellen van contracten tot verzuimbegeleiding. Geen risico’s voor jouw bedrijf dus!

Wat kost het uitbesteden van werving en selectie?

Dat is per bedrijf verschillend en ligt aan de manier waarop jij gebruik wilt maken van werving en selectie. Wil je dat wij het selectieproces voor onze rekening nemen of wil je dit liever zelf doen? Dat heeft effect op de prijzen van werving en selectie. Wat natuurlijk wel mogelijk is: het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Zodra je meer informatie doorgeeft over jouw bedrijf, kunnen we gelijk een goede prijs opstellen en een eerlijk advies geven. Ook als we een betere oplossing zien voor jouw recruitmentprobleem.

Ik wil meer weten

Lijkt het je een goed idee om de werving en selectie voor jouw personeel uit te besteden aan Verdo Werkt? Neem dan contact met ons op! Dat kan doormiddel van telefonisch contact op te nemen, mailen naar info@verdowerkt.nl of kom langs in één van onze vestigingen.