Regionale banen
Cursus & opleidingen
Snel schakelen

Hier kan je ons vinden!

Voorkant van vestiging Verdo Werkt Apeldoorn

Apeldoorn

Verdo Werkt Apeldoorn

Hoofdstraat 206
7311 BG Apeldoorn

Dit zijn onze mensen

Guido van Thiel - Accountmanager
Guido van Thiel

Regio Apeldoorn

Misha de Hoop - Accountmanager
Misha de Hoop

Regio Apeldoorn

Nieuwe vacatures door de uitbreiding naar Apeldoorn

Een extra locatie betekent nieuwe vacatures. Naast onze kantoren in Renswoude, Arnhem en Nijmegen zijn wij nu ook uitgebreid naar Apeldoorn, waardoor we nog meer leuke vacatures voor jou beschikbaar hebben. Door onze nieuwe vestiging is ons aanbod nog groter geworden. Vanuit onze vier vestigingen doen wij er alles aan om voor jou een werkplek te vinden waar jij thuis hoort. Met al onze collega’s zijn we elke dag hard aan het werk om de juiste matches te maken. Wist je dat in 75% van de gevallen de match in één keer goed was? Ons team staat altijd voor je klaar, hoe groot of klein de vraag ook is.

Bepaal zelf hoelang je aan de slag gaat via uitzendbureau Apeldoorn

Ben je op zoek naar een goede besteding van je tussenjaar? Of wil je graag ergens vast aan de slag? Wij zijn het uitzendbureau in Apeldoorn waar jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Flexibel of vast aan het werk? Jij bent aan zet. Ben je dus voor langere of minder lange tijd op zoek naar werk, neem dan contact met ons op. We zoeken samen naar de baan die bij jou past in een branche waar jij het naar je zin hebt. Zo zorgen we voor de perfecte match tussen jou en je werkgever.

Werk aan je ontwikkeling via Verdo Werkt

Er zitten genoeg voordelen aan het werken bij een uitzendbureau. Denk bijvoorbeeld aan de flexibele uren die je maakt. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt gaan werken. Parttime of fulltime, alle mogelijkheden zijn aanwezig. En ben je op zoek naar een vaste baan? Dan helpen wij je graag! Maar liefst 65% van de werknemers krijgt een vast contract. Daarnaast helpt Verdo Werkt je verder aan je ontwikkeling. Heb jij jouw droombaan gevonden, maar heb je de juiste papieren daar niet voor? Bij Verdo Werkt bieden wij de mogelijkheid tot verschillende cursussen of opleidingen. Hierdoor is het mogelijk om aan de slag te gaan in de branche die jou het meest aanspreekt.  Dankzij ons brede netwerk hebben wij een ruim aanbod aan vacatures in Apeldoorn. Zit er wat voor jou tussen?

Neem contact op en ga aan het werk via uitzendbureau Apeldoorn

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan het werk in Apeldoorn? Dan helpen wij je graag verder! Je kunt eenvoudig online solliciteren op jouw favoriete vacature. Weet je nog niet precies wat je wilt? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij zitten altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. We gaan graag met je in gesprek om even kennis te maken. Zo kunnen we gelijk aan de slag gaan om de geschikte vacature in Apeldoorn voor jou te vinden. Neem gerust contact met ons op of bel naar 055-5690971