Solliciteren
Altijd al midden tussen de dieren willen werken? Wij zijn op zoek naar een all-roundmedewerker voor een dierentuin! Van wat grond- en straatwerk in het park tot het helpen bij het opbouwen van evenementen en van het verzorgen van de juiste bewegwijzering tot het schoonhouden van de paden met professionele apparatuur. Lijkt dit je wat? Lees dan de hele vacature!
Bekijk vacature
Wij hebben een vacature magazijnmedewerker! Iemand die een radar is in het magazijn, zijn weg er blindelings kan vinden en collega's goed kan helpen. Ben jij deze persoon? Dan horen we graag van je!
Bekijk vacature
Een allround logistiek medewerker, dat is wie we nodig hebben voor deze vacature! Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan bij een mooi bedrijf? Dan is dit de vacature voor jou.
Bekijk vacature
Bij jij leergierig, enthousiast, representatief, heb je geen hoogte vrees en lijkt het vak glazenwasser jou op het lijf geschreven? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct!
Bekijk vacature
Wil jij je creativiteit als signmaker loslaten op bijzondere projecten? Heb je allround ervaring op het gebied van reclamemontage, zoals het beletteren, carwrappen, tinten van auto’s en het aanbrengen van visuals op groot formaat? Lees dan verder!
Bekijk vacature
Gaat jouw bloed sneller stromen van de techniek in het magazijn? Ben jij een specialist op dit gebied en vind je het gaaf om monteurs aan te sturen? Lees dan verder voor meer informatie over deze vacature!
Bekijk vacature
Vind jij het leuk om de producten te stocken, te picken, verpakken én verzenden! Hou je van teamwork, wil je werken als magazijnmedewerker en ben je een echte 'doener'? Dan hebben wij dé job voor jou!
Bekijk vacature
Ben jij niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Ben je fysiek sterk, wordt je altijd gevraagd om te helpen verhuizen en dingen te tillen? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan. Lees hier de hele vacature.
Bekijk vacature
Wil jij graag werken in een fabriek? Help jij dit bedrijf graag groeien én daarbij ook jezelf? Heb je technische kennis en uit je dat graag in je werk? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl