Direct solliciteren

Orderpicker

€ 1.900 - 2.800 per maand
Het magazijn: als orderpicker is dit jouw tweede huis! Als orderpicker ben je namelijk verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van orders. Ben jij proactief, kan je goed omgaan met planningen en weet jij ervoor te zorgen dat processen goed verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

€ 1.900 - 2.800 per maand
Het magazijn: dat is jouw werkplek en je voelt je er thuis! Als magazijnmedewerker heb je een veelzijdige en zelfstandige rol en weet je hoe alle processen binnen het magazijn werken. Gestructureerd werken en je houden aan planningen? Voor jou geen probleem! Klink dit als iets wat geschikt is voor jou? Lees dan snel verder.
Bekijk vacature

Medewerker Dierentuin (allround)

€ 2.500 - 3.500 per maand
Altijd al midden tussen de dieren willen werken? Wij zijn op zoek naar een allroundmedewerker voor een dierentuin! Van wat grond- en straatwerk in het park tot het helpen bij het opbouwen van evenementen en van het verzorgen van de juiste bewegwijzering tot het schoonhouden van de paden met professionele apparatuur. Lijkt dit je wat? Lees dan de hele vacature!
Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur

€ 1.900 - 2.800 per maand
Ben jij helemaal op je plek in het magazijn en weet jij de reachtruck volledig onder controle te houden? Dan is deze vacature als Reachtruckchauffeur helemaal geschikt voor jou! Let op: ook als je wat minder ervaring hebt, ben je welkom om te solliciteren. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om het vak te leren! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Verhuizer

€ 2.000 - 2.400 per maand
Zorg jij ervoor dat alle spullen netjes en zonder beschadigingen van het oude huis naar het nieuwe huis gebracht worden? Lijkt de afwisseling van fysiek werk, (lange) ritten en klantencontact je ideaal werk? Dan is dit de perfecte baan voor jou! We vertellen je graag meer over je toekomstige baan als verhuizer. Deze baan is ook geschikt als bijbaan of vakantiewerk!
Bekijk vacature

Inpakmedewerker

€ 1.800 - 2.800 per maand
Wil jij graag beginnen als inpakmedewerker? Dat kan! Weet jij van aanpakken en kan jij daarnaast ook goed samenwerken? Lees dan zeker even verder. Dan hebben wij een hele leuke vacature voor je beschikbaar!
Bekijk vacature

Orderverzamelaar

€ 1.800 - 2.800 per maand
Als orderverzamelaar voel jij je helemaal thuis in het magazijn. Voor jou is het magazijn een tweede huis! Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de orders op de juiste manier bij elkaar worden gezocht. Vervolgens ben jij verantwoordelijk voor het gereedmaken van de bestelling. Kan jij goed omgaan met planningen en zorg jij ervoor dat processen goed verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk vacature