Solliciteren
Uitzendbureau Bennekom

Oplossing voor werknemer en werkgever

Aanpakken. Daar houden we van bij Verdo Werkt. ‘Niet lullen, maar poetsen’, op z’n Hollands gezegd. Met die insteek zijn we in 2009 begonnen met het bemiddelen tussen mensen die flexibel werk zochten en werkgevers die handjes tekort kwamen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de bekendste, plaatselijke uitzendbureaus, gespecialiseerd in werving en selectie. We vinden het fantastisch om mensen én bedrijven te zien bloeien, om ze vooruit te helpen en succesvol te laten zijn.

Wij werken alleen voor bedrijven die hun personeel op waarde weten te schatten. Dat zit hem niet zozeer in de tarieven of het soort werk, maar veel meer in de waardering voor inzet. In goede aansturing en banen waarin mensen er echt toe doen. Onze database staat vol met potentiële, enthousiaste en vakkundige werknemers en vakantiekrachten. We hebben ook een groot aantal vaste medewerkers op de loonlijst staan, waarvan we weten wat ze waard zijn. Samen zijn we Verdo Werkt.

– Zeer breed netwerk van opdrachtgevers
– Door ervaring in 75% van de gevallen in 1 keer een goede match
– Binnen 1 week aan de slag bij je nieuwe baan

Kernwaarden


Verdo werkt vanuit drie kernwaarden. Onze kernwaarden staan voor alles wat wij belangrijk vinden en waar we in geloven.

 

Persoonlijk

Wij zijn betrokken bij onze medewerkers, opdrachtgevers en bij elkaar als collega’s. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

 

Laagdrempelig

Even snel contact met ons opnemen? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar en flexibel voor zowel werkgever als werknemer, gedurende het hele traject.

 

Proactief

We zijn een gedreven team en houden van aanpakken. Zoals onze naam al zegt: Verdo Werkt. Niet afwachten, maar doen.

Missie

Verdo Werkt wil organisaties en werknemers laten bloeien, door werkgevers en werknemers met elkaar te verbinden. De juiste persoon op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan. Wij geloven in banen met perspectief, zodat werknemers het beste uit zichzelf halen en uitzicht hebben op een vast dienstverband.

Daarnaast ontzorgen we werkgevers op het gebied van personeelszaken, zodat ze zich bezig kunnen houden met wat er echt toe doet: ondernemen.

Visie

Verdo Werkt wil de personeelsafdeling van organisaties zijn. We ontzorgen werkgevers op het gebied van payroll, koppelen de juiste persoon aan de juiste vacature en gaan voor de lange termijn.

Wij ontlasten de werkgever, door regelmatig contact te hebben met de medewerkers en betrokken te blijven bij hun traject. Door te ontwikkelen op het gebied van kennis, software en capaciteit, blijven we groeien in professionaliteit.

Wij werken o.a. voor de volgende opdrachtgevers