Wat is detachering?

Detachering houdt in dat personeel bij ons in dienst is. Wij doen de werving en selectie, zorgen dat jij de juiste persoon binnen krijgt en nemen bijna al het werkgeversrisico van je over. De medewerker heeft een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst bij ons. Wij hebben jouw medewerker dus juridisch in dienst.

Waarom kiezen mensen voor detachering?

We merken dat veel ondernemers voor detachering kiezen als:

  • Ze tijdelijke vervanging nodig hebben, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsverlof of partnerverlof
  • het werk ineens sterk toeneemt en ze extra mensen nodig hebben.
  • een speciaal project mensen met specifieke kennis of vaardigheden nodig heeft.

Wat kost detachering?

Het bedrag onderaan de factuur is helemaal afhankelijk van de persoon die je inhuurt. Een specialist met veel ervaring kost meer dan een net afgestudeerd talent. De kosten zijn echter wel altijd hetzelfde opgebouwd. Ze bestaan uit een uurtarief en een opslag. In deze opslag zijn veel kosten verwerkt die jij niet hoeft te betalen. Niet alleen salariskosten en premies nemen we hierin mee, ook de kosten voor de werving & selectie, administratieve kosten en scholing zitten in deze opslag. Ook kiezen veel van onze opdrachtgevers ervoor om het risico op loondoorbetaling en ziekte in deze opslag te verwerken. Zo hoef jij je echt nergens meer druk om te maken.

Wat is het verschil tussen detachering en payroll?

Detachering en payroll lijken veel op elkaar. Binnen Verdo Werkt bieden we detacheren aan, payroll is bij ons een aparte tak: Verdo Loont. Dit is niet voor niets: het zijn namelijk twee aparte dingen. Als je een nieuwe werknemer zoekt, dan moet je een aantal keuzes maken. Wil een medewerker in vaste dienst en alles zelf kunnen bepalen? Of wil je dat wij je het werk uit handen nemen, ook de werving & selectie?

Kies je voor detachering? Dan regelen wij de werving en selectie en factureren we de uren die gedraaid zijn. Heb je geen werk meer? Geen probleem. Dan nemen we jouw medewerker weer terug.
Kies je voor Verdo Loont? Dan kies jij zelf je medewerker, heb jij geen administratieve rompslomp en gewoon één helder all-in-tarief.

Ik wil wel meer weten over detacheren

Als jij meer wilt weten, dan vertellen we je graag meer! Bel 0318 576 502, mail naar info@verdowerkt.nl, wandel binnen op de Utrechtseweg 4G of vul het onderstaande contactformulier in. We nemen sowieso binnen 24 uur contact met je op.