Wat is detachering?

Detachering houdt in dat personeel bij ons in dienst is. Wij doen de werving en selectie, zorgen dat jij de juiste persoon binnen krijgt en nemen bijna al het werkgeversrisico van je over. De medewerker heeft een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst bij ons. Wij hebben jouw medewerker dus juridisch in dienst.

Waarom kiezen mensen voor detachering?

We merken dat veel ondernemers voor detachering kiezen als:

  • Ze tijdelijke vervanging nodig hebben, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsverlof of partnerverlof
  • het werk ineens sterk toeneemt en ze extra mensen nodig hebben.
  • een speciaal project mensen met specifieke kennis of vaardigheden nodig heeft.

Wat kost detachering?

De kosten voor detachering hangen af van de ingehuurde persoon. Iemand met veel ervaring kost meer dan iemand die net is afgestudeerd. De kosten zijn altijd opgebouwd uit een uurtarief en een opslag. In deze opslag zijn salariskosten, premies, werving & selectie, administratie en scholing inbegrepen. Veel opdrachtgevers kiezen ervoor om ook het risico op loondoorbetaling en ziekte hierin op te nemen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Detachering en payroll: wat is het verschil?

Detachering en payroll lijken op elkaar, maar zijn verschillend. Bij Verdo Werkt bieden we detachering aan, terwijl payroll onder Verdo Loont valt. Bij detachering regelen wij de werving & selectie en factureren we de gewerkte uren. Heb je geen werk meer voor de medewerker? Geen probleem, dan nemen we deze medewerker weer terug. Bij Verdo Loont kies je zelf je medewerker, zonder administratieve rompslomp, en betaal je één helder all-in-tarief.

Ik wil wel meer weten over detacheren

Als jij meer wilt weten, dan vertellen we je graag meer! Bel 0318 576 502, mail naar info@verdowerkt.nl, wandel binnen op de Utrechtseweg 4G of vul het onderstaande contactformulier in. We nemen sowieso binnen 24 uur contact met je op.