Solliciteren

Hovenier

Gemiddeld € 3,500 bruto
Met jouw groene vingers weet jij van elke puinhoop weer een nette en frisse tuin te maken. Samen met gezellige en jonge collega’s ga je dagelijks aan de slag bij particulieren en soms ook bedrijven. Klinkt dit als een geschikte functie voor jou? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Leerling Hovenier

Gemiddeld € 2,300 bruto
Wil jij het hoveniersvak leren? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan! Ga aan de slag en leer van ervaren vakmensen!
Bekijk vacature

Beregeningsmonteur

Gemiddeld € 2,750 bruto
Hou jij van tuinieren en heb je groene vingers, maar wil je deze kennis van groen ook graag combineren met wat techniek? Als beregeningsmonteur komen deze onderdelen samen! Met jouw technische en groene inzicht zorg je ervoor dat beregeningssystemen op een nette en goede manier worden aangesloten. Ben jij de beregeningsmonteur die we zoeken?
Bekijk vacature

Assistent hovenier

Gemiddeld € 2,550 bruto
Heb jij al een beetje ervaring binnen het hoveniers vak en wil jij graag verder leren? Kan jij zonder problemen assisterende werkzaamheden verrichten en heb jij groene vingers? Dan ben jij zeker geschikt voor de functie assistent hovenier. Vakantiewerkers opgelet! Wil jij tijdens vakantie en in het weekend kennis maken met de groensector? Dan is het ook mogelijk om te solliciteren!
Bekijk vacature

Groenmedewerker

Gemiddeld € 3,000 bruto
Heb jij ervaring als hovenier of groenmedewerker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het je wat om voor gemeentes en bedrijven aan de slag te gaan om te zorgen dat al het groen er weer helemaal netjes uitziet? Dan zoeken wij jou!
Bekijk vacature