Direct solliciteren

Hovenier

€ 3.000 - 4.000 per maand
Met jouw groene vingers weet jij van elke puinhoop weer een nette en frisse tuin te maken. Samen met gezellige en jonge collega’s ga je dagelijks aan de slag bij particulieren en soms ook bedrijven. Klinkt dit als een geschikte functie voor jou? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Leerling Hovenier

€ 2.000 - 2.600 per maand
Heb jij groene vingers en zou je wel in het groen aan het werk willen gaan? Dan ben jij geschikt om als leerling hovenier aan de slag te gaan! Binnen deze functie ga je samen met een ervaren hovenier op pad om alle kneepjes van het vak te leren. Benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? Lees dan zeker even verder.
Bekijk vacature

Groenmedewerker

€ 2.500 - 3.500 per maand
Heb jij ervaring als hovenier of groenmedewerker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het je wat om voor gemeentes en bedrijven aan de slag te gaan om te zorgen dat al het groen er weer helemaal netjes uitziet? Dan zoeken wij jou!
Bekijk vacature

Assistent hovenier

€ 2.300 - 2.800 per maand
Heb jij al een beetje ervaring binnen het hoveniers vak en wil jij graag verder leren? Kan jij zonder problemen assisterende werkzaamheden verrichten en heb jij groene vingers? Dan ben jij zeker geschikt voor de functie assistent hovenier. Vakantiewerkers opgelet! Wil jij tijdens vakantie en in het weekend kennis maken met de groensector? Dan is het ook mogelijk om te solliciteren!
Bekijk vacature

Zzp Hovenier

€ 27 - 35 per uur
Ben jij actief in het groen als zzp’er en wil je graag voor kortere of langere tijd minder zorgen over administratie en toekomstig werk? Dan is het een goed idee om je als Zzp Hovenier aan te melden bij Verdo Werkt! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Medewerker groenvoorzieningen gemeente

€ 2.000 - 3.000 per maand
Heb jij kennis van groenvoorzieningen en (een beetje) ervaring in grond- en straatwerk? Dan ben jij de perfecte kandidaat en zijn wij op zoek naar jou! Wil jij graag aan de slag bij de gemeente bij jou in de buurt? Dan ben jij dé medewerker groenvoorzieningen waar wij naar op zoek zijn.
Bekijk vacature

Terreinbeheerder

€ 2.000 - 2.500 per maand
Werk jij momenteel al in het groen? Maak jij graag een praatje en wil jij graag werken in de buitenlucht? Ben jij daarnaast op zoek naar een brede functie met diverse werkzaamheden? Ga dan aan de slag als terreinbeheerder! Lees snel meer over deze leuke vacature.
Bekijk vacature

Assistent leidinggevende groen

€ 2.000 - 3.000 per maand
Ben jij op zoek naar een baan met veel zelfstandigheid? Word jij blij van tuinplanten, bloemen en kamerplanten? Dan ben jij de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan in een tuincentrum en bloemenwinkel. Meer weten? Lees dan snel meer over de vacature assistent leidinggevende groen!
Bekijk vacature