Direct solliciteren

Hovenier

€ 3.000 - 4.000 per maand
Met jouw groene vingers weet jij van elke puinhoop weer een nette en frisse tuin te maken. Samen met gezellige en jonge collega’s ga je dagelijks aan de slag bij particulieren en soms ook bedrijven. Klinkt dit als een geschikte functie voor jou? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Assistent Hovenier

€ 2.000 - 2.600 per maand
Heb jij groene vingers en zou je wel in het groen aan het werk willen gaan? Dan ben jij geschikt om als Assistent Hovenier aan de slag te gaan! Binnen deze functie ga je samen met een ervaren hovenier op pad om alle kneepjes van het vak te leren. Benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? Lees dan zeker even verder.
Bekijk vacature

Groenmedewerker

€ 2.500 - 3.500 per maand
Heb jij ervaring als hovenier of groenmedewerker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het je wat om voor gemeentes en bedrijven aan de slag te gaan om te zorgen dat al het groen er weer helemaal netjes uitziet? Dan zoeken wij jou!
Bekijk vacature

Assistent hovenier

€ 2.300 - 2.800 per maand
Heb jij al een beetje ervaring binnen het hoveniers vak en wil jij graag verder leren? Kan jij zonder problemen assisterende werkzaamheden verrichten en heb jij groene vingers? Dan ben jij zeker geschikt voor de functie assistent hovenier. Vakantiewerkers opgelet! Wil jij tijdens vakantie en in het weekend kennis maken met de groensector? Dan is het ook mogelijk om te solliciteren!
Bekijk vacature

Zzp Hovenier

€ 27 - 35 per uur
Ben jij actief in het groen als zzp’er en wil je graag voor kortere of langere tijd minder zorgen over administratie en toekomstig werk? Dan is het een goed idee om je als Zzp Hovenier aan te melden bij Verdo Werkt! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Leerling Hovenier

€ 2.000 - 2.600 per maand
Heb jij altijd al in het groen willen werken maar heb je hier geen ervaring in? Ga dan aan de slag als Leerling Hovenier! Als Leerling Hovenier lever je samen je ervaren collega’s een nette tuin af bij de klant. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze vacature!
Bekijk vacature

Hovenier

€ 3.000 - 4.000 per maand
Heb jij groene vingers en werk jij graag in de buitenlucht? Dan is deze vacature wat voor jou! Samen met jouw collega’s ga je aan de slag bij zowel particulieren als bij bedrijven om een nette tuin af te leveren. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature