Regionale banen
Cursus & opleidingen
Snel schakelen

Hier kan je ons vinden!

Vestiging Renswoude Verdo Werkt

Renswoude

Verdo Werkt Renswoude

Utrechtseweg 4 G
3927 AV Renswoude

Dit zijn onze mensen

Nick van Viegen - Accountmanager
Nick van Viegen

Infra | Groen | Buiteninrichting

Gertjan Punt - Accountmanager
Gertjan Punt

Sander den Uyl - Accountmanager
Sander den Uyl

Jolijn Leereveld - Marketing & Communicatie
Jolijn Leereveld

Marketing & Communicatie

Mirjam Blankestijn - Backoffice
Mirjam Blankestijn

Backoffice

Noa van Ravenhorst - Backoffice
Noa van Ravenhorst

Backoffice

Bernadette van Dijk - Backoffice
Bernadette van Dijk

Backoffice

Vacatures in de meest uiteenlopende sectoren bij ons uitzendbureau in Renswoude

Bij Verdo Werkt hebben we altijd volop werk voor aanpakkers. We helpen onze uitzendkrachten ook graag zich verder te ontwikkelen. Daarom bieden we je cursusmogelijkheden om jouw talenten nog verder te ontwikkelen. Daarnaast kan je in verschillende sectoren aan de slag om te ontdekken wat voor werk het beste bij jou past. Zo ontdek je vanzelf in wat voor functie jij je het meest thuis voelt. Als we die plek hebben gevonden, gaan we voor een vast contract. Zo krijgt 65% van onze uitzendkrachten een vast contract. We zien onszelf dan ook graag als jouw springplank naar een vast contract.

Bepaal zelf hoelang je aan de slag gaat

Ben je op zoek naar een goede besteding van je tussenjaar? Of wil je graag ergens vast aan de slag? Wij zijn het uitzendbureau in Renswoude waar jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Flexibel of vast aan het werk? Jij bent aan zet. Ben je dus voor langere of minder lange tijd op zoek naar werk, neem dan contact met ons op. We zoeken samen naar de baan die bij jou past in een branche die je ligt.

Ervaringen met het werken via een uitzendbureau

Veel mensen kijken wat sceptisch aan tegen het werken voor een uitzendbureau. Ze gaan liever ergens vast in dienst en denken niet dat de werknemers veel te zeggen hebben bij een uitzendbureau. Bij Verdo Werkt, het uitzendbureau in Renswoude, gaat dit op een andere manier. Niet alleen de wensen van de werkgever, maar ook de wensen van de werknemer zijn voor ons belangrijk. Samen ontdekken we wat je zoekt in je werk en wat maakt dat jij na een werkdag tevreden terug kijkt op je dag. Wij gaan voor de juiste match, zowel voor werkgever als werknemer.

Dichtbij huis werken met ons uitzendbureau in Renswoude

Een lange reistijd naar je werk kan je werkplezier behoorlijk beïnvloeden. Als je dagelijks twee uur moet reizen, gaat dit ten koste van je vrije tijd. Bij ons uitzendbureau in Renswoude hebben we veel vacatures in de nabije omgeving van Renswoude. Woon je in de buurt? Dan zijn veel van onze vacatures dus op korte afstand van jouw huis. Zo doe je werk wat je leuk vindt zonder dat de reistijd je opbreekt. Daarnaast zijn er meer voordelen aan het werken bij ons uitzendbureau in Renswoude. Zo bieden we je een goed salaris en een aantrekkelijke pensioensregeling. Wanneer neem jij contact met ons op?