Open sollicitatie

Net in het nieuwe jaar denk je er misschien nog niet meteen aan: de vakantie. Toch duurt het minder lang dan je denkt. Alvast rondkijken voor vakantiewerk is dus niet gek! Bij Verdo Werkt helpen we je graag aan een goed adres. Samen met jou kijken we waar je tijdens de vakantie geld kunt verdienen in een gezellig team. Voor iedereen vanaf 15 jaar is er een geschikte vakantiebaan.

Vakantiewerk in de regio Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg

Heb je je examens gehaald of ben je om een andere reden even niet met school bezig? Dan is dit een mooie periode om een zakcentje te verdienen. We kunnen ons voorstellen dat je niet te ver wilt reizen en dat je in een gezellig team wilt werken. Om je aan een goede vakantiebaan te helpen denken we dus graag met je mee. Wij gaan voor jou op zoek naar een geschikte vakantiebaan, zodat jij je nog even op je school kan concentreren.

Meest gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je een hoop vragen hebt wanneer je aan vakantiewerk wilt beginnen. Om je alvast wat meer informatie te geven, hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet:

Hoe oud moet ik zijn voor vakantiewerk?

Ben jij 15 jaar of ouder? Dan hebben we vakantiewerk voor jou beschikbaar. Ook voor (oudere) studenten hebben we verschillende mogelijkheden om in de vakantie aan de slag te gaan.

Wat voor vakantiewerk is er beschikbaar bij Verdo Werkt?

Er is van alles beschikbaar! We hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers waardoor er altijd wel wat bij zit. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met magazijnwerk, het assisteren van een montageteam, het inpakken van bestellingen en het opruimen van bouwplaatsen. Lijkt het je leuk om mee te werken op grootse evenementen als Mysteryland en Tomorrowland? We zoeken -nu het weer kan- ook enthousiaste tentenbouwers!

Moet ik bepaalde certificaten en/of opleidingen hebben om vakantiewerk te doen?

Dit hoeft niet per se. Ook als je helemaal nog geen opleiding hebt afgerond of certificaat hebt behaald gaan we graag voor je aan de slag om geschikt werk te vinden. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en wilt aanpakken! Heb je wel al een opleiding afgerond of bijvoorbeeld een geldig VCA certificaat behaald? Super. Dit zorgt ervoor dat er voor jou nog meer mogelijkheden zijn om in de vakantie aan de slag te gaan.

Wat verdien ik met vakantiewerk?

Dit is afhankelijk van hoe oud je bent en wat voor werk je wilt gaan doen. Ook ligt het er aan hoeveel ervaring je hebt en hoe zelfstandig je kan werken. We zorgen er altijd voor dat je in ieder geval boven het minimumloon zit.

Vanaf wanneer kan ik vakantiewerk doen?

Een ding is zeker: je kunt altijd bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een (vakantie)baan. Vanaf april kunnen we je zeker gebruiken. Je kunt dus bij ons terecht voor werk in de voorjaarsvakantie, meivakantie of zomervakantie. Wanneer je klaar bent met je examens of wanneer je op zoek bent naar werk voor tijdens je tussenjaar kun je ook bij ons terecht.

Waarom bij Verdo Werkt solliciteren voor een vakantiebaan?

Het belangrijkste punt: het scheelt je enorm veel tijd! Als je bij ons solliciteert gaan wij op zoek naar een baan die bij je past. Je hoeft dus niet zelf te solliciteren bij verschillende bedrijven. Daarnaast heb je bij ons een vast aanspreekpunt, zijn er veel mogelijkheden voor vakantiewerk, heb je flexibele werktijden en je verdient altijd meer dan het minimumloon. Is het weer tijd om naar school te gaan? Geen probleem. Wij zorgen dat alles geregeld wordt. We zien je de volgende vakantie weer verschijnen!

Ben jij er klaar voor om in de vakantie geld te gaan verdienen? Neem dan contact met ons op via 0318 576 502. Je kunt ook mailen naar cv@verdowerkt.nl. Binnenlopen op kantoor in Renswoude is ook altijd mogelijk.

Neem direct contact op

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Bestandsformaten: jpg, png, pdf, doc, docx