Wat verdien ik met mijn bijbaan of vakantiewerk?

Dat ligt eraan: hoe oud ben je en wat voor werk wil je gaan doen? Wat ook meespeelt in het bepalen van jouw loon, is hoeveel ervaring je hebt en hoe zelfstandig je kan werken. In ieder geval verdien je altijd méér dan het minimumloon.

Hoe oud moet ik zijn voor een bijbaan of vakantiewerk?

Voor de meeste banen die wij aanbieden moet je 15 jaar of ouder zijn. Ben je nog net geen 15 en wil je wel graag in de vakantie of op zaterdag aan het werk? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan kijken of we een geschikte werkplek kunnen vinden waar jij veilig kunt werken.

Kan ik zomaar overal aan het werk gaan?

Ja, bij ongeveer alle vacatures kan jij gewoon aan het werk gaan! Op sommige werkplekken is het verplicht om een VCA-certificaat te hebben. Wanneer je deze nog niet hebt maar wel nodig hebt, regelen we een dagcursus voor je. Hier zitten voor jou geen kosten aan verbonden! Daarnaast werk je natuurlijk altijd onder toezicht van een ervaren collega.

Vanaf wanneer kan ik aan het werk gaan?

Je kunt het hele jaar door beginnen met een bijbaan of vakantiewerk! Je kan werken in de avonduren, op zaterdag, of tijdens voorjaars-, mei- of zomervakantie. In de zomerperiode kunnen we je hulp extra goed gebruiken. Ook na je examens kun je bij ons voor enkele maanden aan de slag.

Wat is het voordeel om bij Verdo Werkt te solliciteren?

Drie dingen: een goed loon, flexibiliteit en tijdsbesparing. Wij zoeken een baan voor jou, zodat je niet zelf hoeft te zoeken. Je kunt snel wisselen van bedrijf, of gewoon wekelijks bij een andere opdrachtgever aan de slag gaan! En vergeet de jaarlijkse borrel van vakantiekrachten niet: daar maken we altijd een feestje van!

Neem direct contact op en start met jouw vakantie baan!

Ben jij er klaar voor om in de vakantie geld te gaan verdienen?
Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op door te bellenappen of mailen.
Binnenlopen op het kantoor in Renswoude is ook altijd mogelijk.

 

"*" geeft vereiste velden aan