Wat verdien ik met mijn bijbaan of vakantiewerk?

Dat ligt eraan: hoe oud ben je en wat voor werk wil je gaan doen? Wat ook meespeelt in het bepalen van jouw loon, is hoeveel ervaring je hebt en hoe zelfstandig je kan werken. In ieder geval verdien je altijd méér dan het minimumloon.

Hoe oud moet ik zijn voor een bijbaan of vakantiewerk?

Voor de meeste banen die wij aanbieden moet je 15 jaar of ouder zijn. Ben je nog net geen 15 en wil je wel graag in de vakantie of op zaterdag aan het werk? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan kijken of we een geschikte werkplek kunnen vinden waar jij veilig kunt werken.

Kan ik zomaar overal aan het werk gaan?

Ja, bij ongeveer alle vacatures kan jij gewoon aan het werk gaan! Op sommige werkplekken is het verplicht om een VCA-certificaat te hebben. Wanneer je deze nog niet hebt maar wel nodig hebt, regelen we een dagcursus voor je. Hier zitten voor jou geen kosten aan verbonden! Daarnaast werk je natuurlijk altijd onder toezicht van een ervaren collega.

Vanaf wanneer kan ik aan het werk gaan?

Wanneer begin je, volgende week? 😉 Het hele jaar door is het mogelijk om aan de slag te gaan met een bijbaan of vakantiewerk. Ga dus in de avonduren of op zaterdag aan de slag, of werk periodes in voorjaars- mei- of zomervakantie. In de zomerperiode kunnen we je hulp nóg eens extra goed gebruiken. Ook wanneer je na je examens op zoek bent naar werk voor een aantal maanden kunnen we veel voor je betekenen.

Wat is het voordeel om bij Verdo Werkt te solliciteren?

Drie dingen: een goed loon, flexibiliteit en tijdsbesparing. Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij voor jou aan de slag. Je hoeft dus niet zelf te zoeken naar een baan en overal op gesprek te gaan, één keer langskomen is genoeg. Daarnaast kan je ook snel wisselen van bedrijf, of gewoon wekelijks bij een andere opdrachtgever aan de slag gaan! Bij ons ga je je niet snel vervelen. En vergeet de jaarlijkse borrel van vakantiekrachten niet: daar maken we altijd een feestje van!

Neem direct contact op en start met jouw vakantie baan!

Ben jij er klaar voor om in de vakantie geld te gaan verdienen?
Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op door te bellenappen of mailen.
Binnenlopen op het kantoor in Renswoude is ook altijd mogelijk.

 

"*" geeft vereiste velden aan