Direct solliciteren

Ben jij nog bezig met een opleiding? Dan is het wel fijn om naast school wat bij te verdienen! Voor alle scholieren en studenten onder ons vind je hier daarom verschillende bijbanen en vakantiewerk. Het verschil tussen deze vacatures en de ‘normale’ vacatures? Bij deze banen vind je veel flexibiliteit en werk je vaak samen met leeftijdsgenoten. Dat is wel zo gezellig! Ben je op zoek naar een bijbaan, maar weet je niet goed wat je nu moet kiezen? Dan raden we je aan om Nick of Gertjan te appen. Zij helpen je graag verder!

Bijrijder

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Vind jij het fantastisch om samen met een collega het hele land door te rijden? Heb jij daarnaast veel tijd over in de vakantieperiode of ben je net klaar met je examens? Dan is dit een hele leuke vakantiebaan voor jou! Jouw werkdagen en uren zijn bespreekbaar. Meer weten? Lees dan snel meer.
Bekijk vacature

Interieurmonteur

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Met deze leuke vakantiebaan/bijbaan ben je vaak onderweg naar winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. Je gaat namelijk extra bijverdienen als Interieurmonteur. Zoals de naam al zegt, je gaat interieuronderdelen monteren. Lijkt dit jou een geschikt vakantiebaan? Lees dan snel verder en wie weet kan jij straks beginnen met je nieuwe baan.
Bekijk vacature

Beursmedewerker

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een beursmedewerker die graag in de vakantieperiode wat wil bijverdienen. Tijdens deze vakantiebaan krijg je te maken met alle dagelijkse werkzaamheden op een beurs. Word je enthousiast van een veelzijdige vakantiebaan? Lees dan snel verder.
Bekijk vacature

Tentenbouwer

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Zoek jij nog een leuke vakantiebaan en het liefst ook nog eens bij een tof bedrijf? Is hard werken voor jou geen probleem en lijkt het je wel wat om te helpen met het opbouwen van tenten op festivals en andere plekken? Samen met je collega’s kom je op allerlei verschillende plekken in Nederland. Dan is deze vakantiebaan als tentenbouwer geschikt voor jou! Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Werkplaats timmerman

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Lijkt het jou wel wat om een bijbaan te hebben als timmerman? Steeds weer nieuwe klussen en projecten? Dan is een vakantiebaan/bijbaan als Werkplaats timmerman geschikt voor jou. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder en wie weet heb jij straks een nieuwe baan.
Bekijk vacature

Assistent hovenier

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Op zoek naar een leuke vakantiebaan en steek jij graag je handen uit de mouwen? Beschik je daarnaast ook nog over groene vingers? Dan ben jij geschikt voor deze bijbaan! Wij zijn namelijk op zoek naar een Assistent hovenier voor in de weekenden en in de vakantieperiode. Lees snel meer over de vacature!
Bekijk vacature

Productiemedewerker

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker. Ben jij goed in plannen en kan jij nauwkeurig werken? Vind je het daarnaast niet erg om hard te werken? Dan ben jij geschikt voor deze vakantiebaan/bijbaan! Lees snel meer over deze vacature!
Bekijk vacature

Orderpicker

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Vind jij het leuk om producten te verzamelen en zorgvuldig in te pakken? En lijkt een vakantiebaan als Orderpicker jou wel wat? Dan hebben wij voor jou de perfecte vakantiebaan! Lees snel meer over deze leuke baan.
Bekijk vacature

Campingmedewerker onderhoud

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Lijkt het jou tof om op een camping te werken en vakantiegangers een onbezorgde tijd te bezorgen? Ga dan aan de slag als Campingmedewerker onderhoud bij jou in de buurt! Lees snel meer over deze leuke vakantiebaan/bijbaan!
Bekijk vacature

De meest gestelde vragen over bijbanen en vakantiewerk

Een nieuwe bijbaan of vakantiewerk, we kunnen ons voorstellen dat je daar een hoop vragen over hebt! Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Dan mag je natuurlijk altijd mailen of appen naar Nick. We helpen je graag!

Wat verdien ik met mijn bijbaan of vakantiewerk?

Dat ligt eraan: hoe oud ben je en wat voor werk wil je gaan doen? Wat ook meespeelt in het bepalen van jouw loon, is hoeveel ervaring je hebt en hoe zelfstandig je kan werken. In ieder geval verdien je altijd méér dan het minimumloon.

Hoe oud moet ik zijn voor een bijbaan of vakantiewerk?

Voor de meeste banen die wij aanbieden moet je 15 jaar of ouder zijn. Ben je nog net geen 15 en wil je wel graag in de vakantie of op zaterdag aan het werk? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan kijken of we een geschikte werkplek kunnen vinden waar jij veilig kunt werken.

Kan ik zomaar overal aan het werk gaan?

Ja, bij ongeveer alle vacatures kan jij gewoon aan het werk gaan! Op sommige werkplekken is het verplicht om een VCA-certificaat te hebben. Wanneer je deze nog niet hebt maar wel nodig hebt, regelen we een dagcursus voor je. Hier zitten voor jou geen kosten aan verbonden! Daarnaast werk je natuurlijk altijd onder toezicht van een ervaren collega.

Vanaf wanneer kan ik aan het werk gaan?

Wanneer begin je, volgende week? 😉 Het hele jaar door is het mogelijk om aan de slag te gaan met een bijbaan of vakantiewerk. In de zomerperiode kunnen we je hulp nóg eens extra goed gebruiken. Ga dus in de avonduren of op zaterdag aan de slag, of werk periodes in voorjaars- mei- of zomervakantie. Ook wanneer je na je examens op zoek bent naar werk voor een aantal maanden kunnen we veel voor je betekenen.

Wat is het voordeel om bij Verdo Werkt te solliciteren?

Drie dingen: een goed loon, flexibiliteit en tijdsbesparing. Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij voor jou aan de slag. Je hoeft dus niet zelf te zoeken naar een baan en overal op gesprek te gaan, één keer langskomen is genoeg. Daarnaast kan je ook snel wisselen van bedrijf, of gewoon wekelijks bij een andere opdrachtgever aan de slag gaan! Bij ons ga je je niet snel vervelen. En vergeet de jaarlijkse borrel van vakantiekrachten niet: daar maken we altijd een feestje van!

Ben jij er klaar voor om in de vakantie geld te gaan verdienen? Neem dan contact met ons op door te bellen, appen of mailen. Binnenlopen op het kantoor in Renswoude is ook altijd mogelijk.