Direct solliciteren

Ben jij nog bezig met een opleiding? Dan is het wel fijn om naast school wat bij te verdienen! Voor alle scholieren en studenten onder ons vind je hier daarom verschillende bijbanen en vakantiewerk. Het verschil tussen deze vacatures en de ‘normale’ vacatures? Bij deze banen vind je veel flexibiliteit en werk je vaak samen met leeftijdsgenoten. Dat is wel zo gezellig! Ben je op zoek naar een bijbaan, maar weet je niet goed wat je nu moet kiezen? Dan raden we je aan om Nick of Gertjan te appen. Zij helpen je graag verder!

Bijrijder

€ 2.000 - 3.000 per maand
Vind jij het fantastisch om samen met een collega het hele land door te rijden, ook al heb je nog geen C of CE rijbewijs? Dan is een baan als bijrijder zeker geschikt voor jou! Benieuwd wat je allemaal gaat doen? Lees snel verder.
Bekijk vacature

Bijbaan in de bouw

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Hey jij daar! Zit jij op dit moment nog op school en wil jij graag naast je opleiding wat bijverdienen? Met een bijbaan in de bouw vang je twee vliegen in één klap! Door in de bouw te gaan werken krijg je namelijk een mooi uurloon en krijg je gelijk kennis van een mooi vak! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees hier verder.
Bekijk vacature

Bijbaan in het groen

€ 6 - 15 per uur
VAKANTIEWERK
Heb jij het altijd al leuk gevonden om lekker buiten bezig te zijn en word jij blij van een mooi verzorgde tuin? Veel hoveniers en plantenkwekerijen uit de omgeving van Renswoude, Ede of Amersfoort kunnen jouw hulp goed gebruiken! Benieuwd wat jij allemaal kunt gaan doen met een bijbaan in het groen? Lees snel verder!
Bekijk vacature
Heb jij genoeg structuur en overzicht om in een druk magazijn aan het werk te gaan? Verschillende opdrachtgevers in de logistiek kunnen jouw hulp goed gebruiken. Ga jij aan de slag als reachtruckchauffeur, orderpicker of algemeen magazijnmedewerker? Lees hier de mogelijkheden voor een bijbaan in de logistiek!
Bekijk vacature

Chaletbouwer

€ 2.500 - 3.000 per maand
Chalets, mantelzorgwoningen, vakantiehuisjes… Samen met het team weet jij als chaletbouwer de meest uiteenlopende projecten tot een succes te maken! Weet jij wel wat aanpakken is en ben jij ook een beetje handig? Lees dan zeker even deze vacature!
Bekijk vacature

Belader Vuilniswagen

€ 1.850 - 3.000 per maand
Afwisselend werk, verschillende routes en uiteenlopende klanten? Niet direct waar je aan denkt bij belader vuilnis, maar wel wat je krijgt in deze baan. Lees de hele vacature.
Bekijk vacature

De meest gestelde vragen over bijbanen en vakantiewerk

Een nieuwe bijbaan of vakantiewerk, we kunnen ons voorstellen dat je daar een hoop vragen over hebt! Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Dan mag je natuurlijk altijd mailen of appen naar Nick. We helpen je graag!

Wat verdien ik met mijn bijbaan of vakantiewerk?

Dat ligt eraan: hoe oud ben je en wat voor werk wil je gaan doen? Wat ook meespeelt in het bepalen van jouw loon, is hoeveel ervaring je hebt en hoe zelfstandig je kan werken. In ieder geval verdien je altijd méér dan het minimumloon.

Hoe oud moet ik zijn voor een bijbaan of vakantiewerk?

Voor de meeste banen die wij aanbieden moet je 15 jaar of ouder zijn. Ben je nog net geen 15 en wil je wel graag in de vakantie of op zaterdag aan het werk? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan kijken of we een geschikte werkplek kunnen vinden waar jij veilig kunt werken.

Kan ik zomaar overal aan het werk gaan?

Ja, bij ongeveer alle vacatures kan jij gewoon aan het werk gaan! Op sommige werkplekken is het verplicht om een VCA-certificaat te hebben. Wanneer je deze nog niet hebt maar wel nodig hebt, regelen we een dagcursus voor je. Hier zitten voor jou geen kosten aan verbonden! Daarnaast werk je natuurlijk altijd onder toezicht van een ervaren collega.

Vanaf wanneer kan ik aan het werk gaan?

Wanneer begin je, volgende week? 😉 Het hele jaar door is het mogelijk om aan de slag te gaan met een bijbaan of vakantiewerk. In de zomerperiode kunnen we je hulp nóg eens extra goed gebruiken. Ga dus in de avonduren of op zaterdag aan de slag, of werk periodes in voorjaars- mei- of zomervakantie. Ook wanneer je na je examens op zoek bent naar werk voor een aantal maanden kunnen we veel voor je betekenen.

Wat is het voordeel om bij Verdo Werkt te solliciteren?

Drie dingen: een goed loon, flexibiliteit en tijdsbesparing. Wanneer je bij ons solliciteert, gaan wij voor jou aan de slag. Je hoeft dus niet zelf te zoeken naar een baan en overal op gesprek te gaan, één keer langskomen is genoeg. Daarnaast kan je ook snel wisselen van bedrijf, of gewoon wekelijks bij een andere opdrachtgever aan de slag gaan! Bij ons ga je je niet snel vervelen. En vergeet de jaarlijkse borrel van vakantiekrachten niet: daar maken we altijd een feestje van!

Ben jij er klaar voor om in de vakantie geld te gaan verdienen? Neem dan contact met ons op door te bellen, appen of mailen. Binnenlopen op het kantoor in Renswoude is ook altijd mogelijk.