Solliciteren

Samen werken aan succes

Verdo Werkt: als specialist in werk willen we mensen en bedrijven verder helpen! Vanuit onze vestiging in Renswoude maken we dagelijks de perfecte matches tussen werknemers en werkgevers. Hoe we dat doen? Door middel van een groot netwerk aan opdrachtgevers hebben we een divers aanbod aan vacatures in verschillende sectoren. Zijn er bepaalde wensen of eisen voor een nieuwe baan? Geen probleem! Wij houden hier rekening mee en gaan voor jou op zoek naar een baan die écht bij je past. We leggen je graag uit hoe onze werkwijze eruitziet.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Misschien heb je het niet meer zo naar je zin op je huidige werk, zijn er geen doorgroeimogelijkheden of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. Wat de reden ook is om op zoek te gaan naar een nieuwe baan, bij Verdo Werkt ben je altijd welkom voor een gesprek. Reageren is mogelijk door te solliciteren op een openstaande vacature of door een open sollicitatie in te sturen. Liever gelijk contact? Dan is het ook mogelijk om te bellen naar ons kantoor of om rechtstreeks contact op te nemen met een van onze mensen.

Telefonisch contact

Of je nu via de mail jouw sollicitatie hebt achtergelaten of rechtstreeks hebt gebeld: we nemen altijd even telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak op ons kantoor. We houden van snel schakelen. Een afspraak plannen we dus het liefste binnen één of twee werkdagen in.

Een persoonlijk gesprek

De dag van de afspraak, we heten je van harte welkom bij Verdo Werkt! Samen met een van onze mensen drink je een bak koffie. Heb je al gesolliciteerd op een vacature? Dat geeft dan richting voor het gesprek. Weet je nog helemaal niet wat je wilt? Dan stellen we je een aantal vragen om erachter te komen welke baan het beste bij je past. Moet jouw nieuwe baan aan bepaalde eisen voldoen? Dan houden we daar zeker rekening mee.

We gaan voor je aan de slag!

Na afloop van de afspraak loop je met een tevreden gevoel de deur uit: er zijn een aantal vacatures met je besproken en je weet welke functie bij je past. Wij gaan dan ook gelijk voor je aan de slag en zodra we een geschikte plek gevonden hebben nemen we weer contact met je op. Zijn de werkgever en jij beide enthousiast? Dan mag je al snel op gesprek bij het bedrijf.

De eerste werkdag

Goed gesprek met jouw toekomstige werkgever gehad? Mooi. Mag je binnenkort beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! Terwijl jij je voorbereid op de eerste werkdag gaan wij voor je aan de slag met het in orde maken van het papierwerk. Voordat je aan het werk gaat teken je digitaal of bij onze vestiging het contract. De eerste werkdag kan beginnen!

Gefeliciteerd! Een vast contract

Nadat je bij een werkgever aan de slag bent gegaan heb je nog een aantal keer contact met een van onze mensen. Jullie bespreken samen hoe de samenwerking tussen jou en je opdrachtgever verloopt en na 2080 gewerkte uren is het tijd om over een nieuwe stap te praten. Zijn jij en je werkgever allebei tevreden over de samenwerking? Dan is het natuurlijk logisch dat je bij deze werkgever blijft. Vanaf dit moment mag jouw werkgever je een (vast) contract aanbieden! Heb je een contract aangeboden gekregen van jouw werkgever? Dat moeten we vieren! We nodigen je dan ook graag uit voor een biertje in de bedrijfskroeg om nog eens na te praten over jouw avontuur.

Kom jij binnenkort ook vrijblijvend op gesprek?

Bij Verdo Werkt ben je geen nummer. Geen uitzondering mogelijk. Hierdoor vinden we het belangrijk om je door persoonlijke aandacht en een luisterend oor te helpen aan een goede baan. Door ons brede netwerk is de kans groot dat wij een geschikte plek voor je hebben. Heb je een geschikte baan gevonden via Verdo Werkt maar wil je graag opnieuw contact? Ook dan staan we altijd voor je klaar. Kom je binnenkort langs voor een vrijblijvend gesprek en een goede bak koffie?

Ben je benieuwd naar verhalen van mensen die je voor zijn gegaan? Lees hier de ervaringen van oud-medewerkers!

Neem direct contact op