Op zoek naar een
nieuwe baan?

Wat de reden ook is om op zoek te gaan naar een nieuwe baan, bij Verdo Werkt ben je altijd welkom voor een gesprek. Reageren is mogelijk door te solliciteren op een openstaande vacature of door het direct solliciteren formulier in te vullen. Solliciteren kan via de mail, maar rechtstreeks bellen is nóg sneller: dan spreek je direct de juiste persoon!

Telefonisch
contact

Of je nu via de mail jouw sollicitatie hebt achtergelaten of rechtstreeks hebt gebeld: we nemen altijd even telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak. Die afspraak plannen we trouwens het liefst zo snel mogelijk in: kan jij deze week nog langskomen?

Een persoonlijk
gesprek

De dag van de afspraak, je bent van harte welkom bij Verdo Werkt! Samen met één van onze mensen ga je in gesprek. Heb je al gesolliciteerd op een vacature? Dat geeft dan richting voor het gesprek. Weet je nog helemaal niet wat je wilt? Dan stellen we je een aantal vragen om erachter te komen welke baan het beste bij je past. Moet jouw nieuwe baan aan bepaalde eisen voldoen? Dan houden we daar zeker rekening mee.

We gaan voor je
aan de slag!

Na afloop van de afspraak loop je met een tevreden gevoel de deur uit: er zijn een aantal vacatures met je besproken en je weet welke functie bij je past. Wij gaan dan ook gelijk voor je aan de slag en zodra we een geschikte plek gevonden hebben nemen we weer contact met je op. Zijn de werkgever en jij beide enthousiast? Dan mag je al snel op gesprek bij het bedrijf.

De eerste
werkdag

Goed gesprek met jouw toekomstige werkgever gehad? Mooi. Mag je binnenkort beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! Terwijl jij je voorbereid op de eerste werkdag gaan wij voor je aan de slag met het in orde maken van het papierwerk. Voordat je aan het werk gaat teken je digitaal of bij onze vestiging het contract. De eerste werkdag kan beginnen!

Gefeliciteerd!
Een vast contract

Zolang je via Verdo aan het werk gaat, blijf je met ons in contact. In de toekomst kom je, bij wederzijdse tevredenheid, rechtstreeks onder contract te staan bij het bedrijf. Heb je een contract aangeboden gekregen van jouw werkgever? Dat moeten we vieren! We nodigen je dan ook graag uit voor een biertje in de bedrijfskroeg om nog eens na te praten over jouw avontuur.

Kom jij binnenkort ook vrijblijvend op gesprek?

Bij Verdo Werkt ben je geen nummer. Geen uitzondering mogelijk. Hierdoor vinden we het belangrijk om je door persoonlijke aandacht en een luisterend oor te helpen aan een goede baan. Door ons brede netwerk is de kans groot dat wij een geschikte plek voor je hebben. Heb je een geschikte baan gevonden via Verdo Werkt maar wil je graag opnieuw contact? Ook dan staan we altijd voor je klaar. Kom je binnenkort langs voor een vrijblijvend gesprek en een goede bak koffie?

Ben je benieuwd naar verhalen van mensen die je voor zijn gegaan? Lees hier de ervaringen van oud-medewerkers!

Ik wil een nieuwe baan!

"*" geeft vereiste velden aan