Open sollicitatie

Zzp Grondwerker

€ 27 - 35 per uur
Heb jij ervaring in het grondwerk en wil je graag als zzp’er aan de slag? Dat ben je bij Verdo Werkt op de juiste plek! Wij helpen jou als Zzp Grondwerker graag verder met het vinden van de juiste projecten en het overnemen van administratie. Hoe dat precies werkt? Dat lees je hier!
Bekijk vacature

Grondwerker

€ 2.000 - 3.250 per maand
Wil jij een baan waarbij geen dag hetzelfde is en waarbij je lekker in de buitenlucht aan het werk bent? Lees dan ven verder, want wij hebben een vacature voor een grondwerker! Deze functie bestaat uit veel verschillende werkzaamheden, van het graven van geulen en sleuven tot het assisteren van de graafmachine: jij bent van alle markten thuis. Is dit een geschikte baan voor jou?
Bekijk vacature

Kraanmachinist

€ 3.000 - 4.000 per maand
Hijskranen, graafmachines en shovels.. jij weet deze machines allemaal te bedienen! Voor jou is niks te gek en geen uitdaging te moeilijk. En na het werk? Dan drink je een welverdiend biertje met jouw collega’s. Klinkt dit als een functie waar jij blij van wordt? Lees dan snel verder, wie weet ben jij de juist kraanmachinist voor onze opdrachtgever!
Bekijk vacature

Monteur Infra/Gas/Water

€ 3.000 - 4.000 per maand
Heb jij al wat jaren ervaring op het gebied van werken binnen de infra? Ben jij dé specialist op het gebied van gas- waterleidingen en vind je het geen probleem om in de buitenlucht aan het werk te gaan? Dan ben jij geschikt voor de functie monteur infra/gas/water! Ook met minder ervaring willen we je vragen om te solliciteren. Samen kijken we naar de geschikte werkplek!
Bekijk vacature

Monteur VIAG / GAS (VP/AVP)

€ 2.500 - 3.500 per maand
Als Monteur VIAG / Gas heb je een afwisselende baan. Hier kun je lekker zelfstandig, maar ook gezellig met collega's aan de slag. Meer weten? Lees dan de hele vacature.
Bekijk vacature

Midigraver machinist

€ 2.800 - 3.500 per maand
Handige bestuurder voor een midigraver gezocht! Ben jij multifunctioneel inzetbaar en kan jij goed overweg met het besturen van kleine graafmachines en andere kranen? Dan ben jij geschikt als machinist voor een midigraver. Lees snel verder wat de functie nog meer inhoudt.
Bekijk vacature

Medewerker asfaltreparaties

€ 2.300 - 3.000 per maand
Jij zorgt ervoor dat het asfalt in heel Nederland in orde is! Dit bedrijf is door het hele land actief op verschillende projecten. Hierdoor ben je veel op pad en heb je een afwisselende baan. Nieuwsgierig geworden wat een functie als Medewerker asfaltreparaties precies inhoudt? Lees snel verder.
Bekijk vacature

Medewerker verkeerstechniek

€ 2.000 - 3.000 per maand
Zie jij jezelf als een echte aanpakker en ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie? Steek jij graag je handen uit de mouwen en heb jij inzicht voor veiligheid? Solliciteer dan snel op deze functie en wie weet kun jij jezelf binnenkort medewerker verkeerstechniek noemen!
Bekijk vacature

Servicemonteur Storingen

€ 2.000 - 2.500 per maand
Heb jij verstand van verschillende storingen en ben jij goed in het oplossen van problemen? Dan is deze functie écht wat voor jou! Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem! Deze functie is namelijk ook geschikt als startersfunctie. Als Servicemonteur Storingen is geen dag hetzelfde. Lees snel verder.
Bekijk vacature