Direct solliciteren

Zzp Grondwerker

€ 27 - 35 per uur
Heb jij ervaring in het grondwerk en wil je graag als zzp’er aan de slag? Dat ben je bij Verdo Werkt op de juiste plek! Wij helpen jou als Zzp Grondwerker graag verder met het vinden van de juiste projecten en het overnemen van administratie. Hoe dat precies werkt? Dat lees je hier!
Bekijk vacature

Grondwerker

€ 2.000 - 3.250 per maand
Wil jij een baan waarbij geen dag hetzelfde is en waarbij je lekker in de buitenlucht aan het werk bent? Lees dan ven verder, want wij hebben een vacature voor een grondwerker! Deze functie bestaat uit veel verschillende werkzaamheden, van het graven van geulen en sleuven tot het assisteren van de graafmachine: jij bent van alle markten thuis. Is dit een geschikte baan voor jou?
Bekijk vacature

Kraanmachinist

€ 3.000 - 4.000 per maand
Hijskranen, graafmachines en shovels.. jij weet deze machines allemaal te bedienen! Voor jou is niks te gek en geen uitdaging te moeilijk. En na het werk? Dan drink je een welverdiend biertje met jouw collega’s. Klinkt dit als een functie waar jij blij van wordt? Lees dan snel verder, wie weet ben jij de juist kraanmachinist voor onze opdrachtgever!
Bekijk vacature

Medewerker asfaltreparaties

€ 2.300 - 3.000 per maand
Jij zorgt ervoor dat het asfalt in heel Nederland in orde is! Dit bedrijf is door het hele land actief op verschillende projecten. Hierdoor ben je veel op pad en heb je een afwisselende baan. Nieuwsgierig geworden wat een functie als Medewerker asfaltreparaties precies inhoudt? Lees snel verder.
Bekijk vacature

Telecom monteur

€ 2.300 - 3.300 per maand
Hoe belangrijk vind jij het om gebruik te maken van internet en tv in jouw eigen huis? Waarschijnlijk vind je dit wel één van de belangrijkste zaken! Wanneer je aan de slag gaat als telecom monteur, kun je er dus vanuit gaan dat je veel mensen blij gaat maken met jouw inzet en afgeleverde werk. Hoe jouw dag eruit gaat zien? Dat lees je hier!
Bekijk vacature

Data center technician

€ 2.200 - 2.900 per maand
Ben jij op dit moment werkzaam als grondwerker óf monteur elektra en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan is dit zeker een mooie kans voor jou! Als data center technician ben jij verantwoordelijk voor de nieuwe aansluitingen en onderhoud van datacenters in heel Nederland. Lees snel meer over deze vacature!
Bekijk vacature

Zzp stratenmaker

€ 27 - 35 per uur
Straten, daar weet jij alles van. Van oprit tot (school)plein en van straatwerk voor de gemeente tot mooie paden in de tuin: jij maakt overal iets moois van! Toch kan het werk als zzp stratenmaker best wel veel van je vragen. Naast het straatwerk moet jij namelijk ook nog aan de slag met de administratie, de werkvoorbereiding en het regelen van nieuwe projecten. Herkenbaar? Lees verder!
Bekijk vacature

Allround technisch medewerker

€ 2.200 - 3.200 per maand
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en ben jij het liefst de hele dag aan het klussen? Lees dan snel verder, want wij hebben een leuke vacature voor een allround technisch medewerker. De functie bestaat uit verschillende werkzaamheden op technisch gebied, zoals het sleutelen aan machines, of je voert reparaties uit. Lekker afwisselend dus! Is dit de perfecte baan voor jou?
Bekijk vacature

Grondwerker

€ 2.000 - 3.500 per maand
Ben jij niet bang om vies te worden en wil je graag werken in de buitenlucht? Ga dan aan de slag als grondwerker! Als grondwerker houd jij je bezig met het graven van geulen, sleuven en assisteer jij bij de graafmachine. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze vacature!
Bekijk vacature