Solliciteren

Aan het werk als zpp’er ? Dat kan ook via Verdo! In ons brede netwerk van regionale opdrachtgevers hebben we vaak werk voor zelfstandigen. We vertellen je graag meer over het werken als zzp bij Verdo Werkt. Je kunt ook onze vacatures lezen om te kijken of we jouw werk aanbieden. 

Waarom werken als zzp’er via Verdo Werkt?

We werken graag met jou, omdat zzp’er over het algemeen gek zijn op flexibiliteit. Zelf bepalen welke opdracht je wel of niet doet, wisselen van opdrachtgever en veel andere dingen waar jij over beslist. Wij helpen jou aan leuke opdrachten. Ga je via ons aan de slag, dan regelen wij de administratie en worden jouw facturen binnen 14 dagen betaald. Wist je dat we ook voor vervoer en gereedschap kunnen zorgen?

Zzp opdrachten goed geregeld

Bij Verdo Werkt ben je geen nummer. We hebben persoonlijk contact, zeggen waar het op staat en komen onze afspraken na. We doen zelf wat we ook van jou verwachten. Door deze open manier van communiceren en korte lijnen met onze opdrachtgevers vonden we al voor veel zzp’ers mooie opdrachten. 

Voordelen werken via Verdo Werkt

Als zzp’er ben je gewend dat je alles zelf regelt. Dat geeft veel vrijheid, maar soms heb je er gewoon even geen zin in. Bij Verdo Werkt kun je gewoon als zzp’er aan de slag, alleen de opdrachten regelen? Dat doen wij voor je. Ook de administratieve rompslomp die hierbij hoort, nemen wij van je over. Klaar met de klus? Dan stuur je ons de factuur. Wij hebben een betalingstermijn van 14 dagen, dus je hoeft nooit lang op je geld te wachten. 

Ik ben zzp’er en op zoek naar een klus

Dan zit je bij ons goed. We zijn namelijk altijd op zoek naar vakmannen en -vrouwen! Bel ons op 0318 576 502, mail naar info@verdowerkt.nl of kom langs op kantoor in Renswoude. 

Neem direct contact op

Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl