Solliciteren
Nieuwe verbindingen maken op basis van tekeningen of werkinstructies? Het afstellen van gereedschap? Werken bij een goede werkgever? Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan zeker onze vacature lasser!
Bekijk vacature
Weet jij alles van elektriciteit en ben je op zoek naar een nieuwe baan in een mooi bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees verder.
Bekijk vacature
Doe jij niks liever dan de hele dag sleutelen aan verschillende machines? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar machine monteurs op het gebied van hydrauliek. Lees snel verder!
Bekijk vacature
We zijn op zoek naar een constructiebankwerker! Iemand die met modern gereedschap en apparatuur uit de voeten kan. Klinkt dit als een baan voor jou? Lees dan verder.
Bekijk vacature
Montagemedewerker: we zoeken jou. En je kunt bij ons kiezen voor wie je gaat werken, we hebben namelijk veel opdrachtgevers die naar je op zoek zijn. Wat kies jij?
Bekijk vacature
Wil jij graag werken met hout? Ben jij in staat vanuit een werktekening zelfstandig te bouwen? Ben jij op zoek naar leuke, afwisselende projecten op een vaste locatie die jij samen met gemotiveerde collega’s tot een goed einde brengt? Lees dan verder!
Bekijk vacature
Als monteur staalconstructies houdt je je bezig met het monteren o.a. complete staalconstructies, bruggen en bordessen op locatie. Het zelfstandig monteren vanaf tekening is voor jou geen probleem. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct!
Bekijk vacature
Als servicemonteur binnen de techniek ben je het wandelende visitekaartje van onze opdrachtgever. Lijkt het jou leuk om te werken met de meest innovatieve technologie en ben jij pas tevreden als de klant geholpen is? Dan ben jij de monteur die wij zoeken!
Bekijk vacature
Werken met passie, op pad met je eigen bedrijfsbus en veel afwisselende werkplekken. Dat klinkt toch fantastisch? Grijp dan nu je kans en solliciteer als hulpmonteur installatie buitendienst! Lees de hele vacature voor meer informatie.
Bekijk vacature
 
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl