Solliciteren
Nieuwe verbindingen maken op basis van tekeningen of werkinstructies? Het afstellen van gereedschap? Werken bij een goede werkgever? Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan zeker onze vacature lasser!
Bekijk vacature
Weet jij alles van elektriciteit en ben je op zoek naar een nieuwe baan in een mooi bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees verder.
Bekijk vacature
Wil jij graag werken met hout? Ben jij in staat vanuit een werktekening zelfstandig te bouwen? Ben jij op zoek naar leuke, afwisselende projecten op een vaste locatie die jij samen met gemotiveerde collega’s tot een goed einde brengt? Lees dan verder!
Bekijk vacature
We zijn op zoek naar een constructiebankwerker! Iemand die met modern gereedschap en apparatuur uit de voeten kan. Klinkt dit als een baan voor jou? Lees dan verder.
Bekijk vacature
Montagemedewerker: we zoeken jou. En je kunt bij ons kiezen voor wie je gaat werken, we hebben namelijk veel opdrachtgevers die naar je op zoek zijn. Wat kies jij?
Bekijk vacature
Ben jij een sociaal dier met een technische achtergrond? Wil jij altijd al graag in de dierentuin werken? Heb jij affiniteit met dieren en techniek? Lees dan verder!
Bekijk vacature
Als servicemonteur binnen de techniek ben je het wandelende visitekaartje van onze opdrachtgever. Lijkt het jou leuk om te werken met de meest innovatieve technologie en ben jij pas tevreden als de klant geholpen is? Dan ben jij de monteur die wij zoeken!
Bekijk vacature
Heb jij een technische achtergrond en werk jij graag samen met collega's aan een goed eindresultaat? Vind je het prettig om in de buitenlucht te werken en houd je van de afwisseling die het werken op de verschillende locaties met zich meebrengt? Dan is deze vacature wat voor jou!
Bekijk vacature
Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenmonteur! Ben jij technisch ingesteld en wil jij je werkdag vullen met het sleutelen aan vrachtauto's, combinaties en andere zware voertuigen? Check dan deze vacature.
Bekijk vacature
 
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl