Direct solliciteren

Nick van Viegen

Accountmanager Renswoude
Infra | Groen | Buiteninrichting
Nick@verdowerkt.nl
06 – 28 71 28 10

“Elk nadeel heeft zijn voordeel.” Met energie, lef en oog voor detail zet ik me volledig in voor mijn werkzaamheden. Persoonlijk contact is voor mij van groot belang. Hierdoor zorg ik voor een succesvolle samenwerking!

Gertjan Punt

Accountmanager Renswoude
Bouw | Schilders | Facilitair
Gertjan@verdowerkt.nl
06 – 34 33 38 88

Zoals Johan Cruijff altijd zei: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren.” Naast het behalen van resultaten vind ik plezier in het werk belangrijk en drink ik graag een welverdiend biertje. Doordat ik bekend ben in de regio ken ik mijn klanten goed en weet ik ze goed te helpen!

Sander den Uyl

Accountmanager Renswoude
Logistiek | TransportProductie
Sander@verdowerkt.nl
06-28 14 45 99

‘’Begin de dag met een lach.’’ Mijn doel is om iedereen op de juiste plek te plaatsen waar ze zich thuis voelen. Plezier in het werk is voor mij erg belangrijk. Doelen en resultaat behalen doen we samen. Dat is waarom wij als team zo sterk zijn. Ik hou van gezelligheid en ben een echte teamplayer.

Mirjam Blankestijn

Accountmanager Renswoude
Backoffice en ziekteverzuim
Mirjam@verdowerkt.nl
06-51 70 80 63

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan” Binnen Verdo houd ik mij, met veel plezier,  bezig met backoffice en verzuim.  Samen ervoor zorgen dat de administratie goed voor elkaar is en waar kan een bijdrage leveren aan het ziekteverzuim.

Kayoma Brussen

Accountmanager Renswoude
Techniek regio Midden- en West-Nederland
Kayoma@verdowerkt.nl
06 – 19 65 61 92

“Als je de hulp van anderen accepteert, dan faal je niet, maar het betekent dat je er niet alleen voor staat’’. Dit staat voor mij op 1. Mensen verbinden en helpen, jouw kennis en wensen mee te nemen naar een nieuwe start in jouw carrière.

Michael Borsboom

Accountmanager Arnhem
Techniek regio Oost- en Zuid- Nederland
Michael@verdowerkt.nl
06 – 13 83 26 85

“Niet denken in problemen maar in oplossingen.” Beter worden is mijn passie. Gecombineerd met humor, zelfspot, hulp, commitment en een onstuitbare drang tot vereenvoudigen. Als je datgene doet waar je goed in bent en waaraan je veel lol beleeft, volgen de resultaten vanzelf.

Martijn Schreijenberg

Accountmanager Arnhem
Bouw | schilders | infragroen
Martijn@verdowerkt.nl 
06-48537552

“De aanhouder wint”.  Iedereen heeft een doel voor ogen en ik wil de persoon zijn die jou de tools geeft om dat doel te bereiken. Ik zorg ervoor dat jij alles krijgt wat je nodig hebt, nooit zal opgeven en alles gaat geven om dat doel te bereiken.

Jesse Wildenbeest

Accountmanager Arnhem
Productie | logistiek | transport | facilitair
jesse@verdowerkt.nl
06-38991463

“Van solliciteren naar excelleren.” Ik ben er voor je bijbaan en je eerste fulltime baan, maar ook voor je tweede en derde baan (of die daarna). Als accountmanager help ik je meters maken in je ontwikkeling. Vertrouwen is voor mij het grootste kapitaal.

Jeroen van Kuijk

Accountmanager Nijmegen
Techniek | bouw | schilders | infra | groen
Jeroen@verdowerkt.nl
06-38 20 76 90

“Samen sta je sterker.” Dit is een uitspraak die als persoon, maar ook in mijn werk erg belangrijk vind. Als accountmanager bouwen we samen aan jouw carrière, en help ik je maar al te graag met het vinden van de juiste baan!

Pim Jansen

Accountmanager Nijmegen
Productie | logistiek | transport | facilitair
pim@verdowerkt.nl
06-48482361

“Het succes van vandaag was de onmogelijkheid van gisteren”. Mijn streven is om mensen te helpen bij het vinden van een plek waar ze zich echt thuis voelen. Ik heb een helder doel voor ogen en ben altijd bereid om een extra stap te zetten.

Guido van Thiel

Accountmanager Apeldoorn
Allround
Guido@verdowerkt.nl
06-43 24 07 06

“Laten we het proberen, het risico is dat het lukt!” Mensen persoonlijk spreken geeft mij energie. Ik ben resultaat gericht en weet uit eigen ervaring hoe het werken met een kruiwagen ervoor kan zorgen dat je een mooie toekomst tegemoet gaat. Dit geeft mij nóg meer motivatie om jou te helpen!

Joris Boelen

Marketing en Communicatie
joris@verdowerkt.nl
06 – 18 94 52 95

“Winnen doe je met z’n allen.” Sinds begin 2023 ben ik werkzaam bij Verdo en heb ik één doel voor ogen om te behalen met team Verdo: alle vestigingen van Verdo op de kaart zetten door middel van creativiteit, positiviteit en doorzettingsvermogen. Ik probeer altijd het beste uit mezelf te halen en ik heb de ambitie om mee te groeien met het bedrijf.

Misha de Hoop

Accountmanager Apeldoorn
Allround
misha@verdowerkt.nl
06-43 24 07 05

”Vaak ben je te bang”. Door een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en creativiteit ga ik altijd voor de beste match. Hoe mooi is het als we 2 partijen hierin bij elkaar kunnen brengen door onze ervaring te gebruiken. Ik help je dan ook graag aan een spannende nieuwe uitdaging.

Erik van Donselaar

Eigenaar
Info@verdowerkt-renswoude.nl
0318 – 576 502

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.” Ik hou van ondernemen. Van teamwerk, positieve energie en hard werken.  Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor onze klanten en sollicitanten. Dit om samen verder te groeien en elke dag net dat beetje beter te zijn. Groei jij mee?

Sven Hardeman

Mede-eigenaar
Sven@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

“Talent wint wedstrijden, teamwork wint kampioenschappen”. Eén van de titels van ons bedrijf. In 2014 ben ik bij Verdo gekomen met als doel: Verdo uitbreiden en nog sterker op de kaart zetten. Inmiddels hebben we een kei sterk team aan collega’s zodat we dagelijks vol gas kunnen gaan. Altijd op zoek naar kansen, uitdagingen en verbeteringen!