Open sollicitatie

Nick van Viegen

Verdo Werkt Renswoude
Infra | Groen
Nick@verdowerkt-renswoude.nl
06 – 28 71 28 10

“Elk nadeel heeft zijn voordeel.” Met energie, lef en oog voor detail zet ik me volledig in voor mijn werkzaamheden. Persoonlijk contact is voor mij van groot belang. Hierdoor zorg ik voor een succesvolle samenwerking!

Gertjan Punt

Verdo Werkt Renswoude
Bouw | Schilders | Productie | Kantoor
Gertjan@verdowerkt-renswoude.nl
06 – 34 33 38 88

Zoals Johan Cruijff altijd zei: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren.” Naast het behalen van resultaten vind ik plezier in het werk belangrijk en drink ik graag een welverdiend biertje. Doordat ik bekend ben in de regio ken ik mijn klanten goed en weet ik ze goed te helpen!

Sander den Uyl

Verdo Werkt Renswoude
Logistiek | Transport |Facilitair
Sander@verdowerkt-renswoude.nl
06-28144599

‘’Begin de dag met een lach.’’ Mijn doel is om iedereen op de juiste plek te plaatsen waar ze zich thuis voelen. Plezier in het werk is voor mij erg belangrijk. Doelen en resultaat behalen doen we samen. Dat is waarom wij als team zo sterk zijn. Ik hou van gezelligheid en ben een echte teamplayer.

Kayoma Brussen

Verdo Werkt Renswoude
Techniek regio West-Nederland
Kayoma@verdowerkt-renswoude.nl
06 – 18 53 08 20

“Als je de hulp van een ander accepteert, betekent dat niet dat je gefaald hebt, het betekent dat je er niet alleen voor staat’’. Als accountmanager in de techniek staat dit voor mij op nummer één, mensen verbinden en helpen, jouw kennis, ervaring en wensen mee te nemen naar een nieuwe start in jouw carrière. Ben jij al klaar voor een nieuwe uitdaging?

Michael Borsboom

Verdo Werkt Arnhem
Techniek regio Oost- Nederland
Michael@verdowerkt-arnhem.nl
06 – 13 83 26 85

“Niet denken in problemen maar in oplossingen.” Beter worden is mijn passie. Gecombineerd met humor, zelfspot, hulp, commitment en een onstuitbare drang tot vereenvoudigen. Als je datgene doet waar je goed in bent en waaraan je veel lol beleeft, volgen de resultaten vanzelf. Verdo en ik, we hebben een klik.

Femke van de Glind

Verdo Werkt Arnhem
Allround
Femke@verdowerkt-arnhem.nl
06-43240705

“Wat niet kan, is nog nooit gebeurd.” Mijn doel? Iedereen die op zoek is naar werk, een mooie toekomst bieden. Dit bij een bedrijf waar ze voor lange tijd lekker aan de gang kunnen gaan en denken: ja, hier ben ik op mijn plek!

Guido van Thiel

Verdo Werkt Arnhem
Allround
Guido@verdowerkt-arnhem.nl
06-43240706

“Laten we het vooral proberen, het risico is dat het lukt!” Mensen persoonlijk zien en spreken geeft mij energie. Ik ben erg resultaat gericht en weet uit eigen ervaring hoe het werken met een kruiwagen ervoor kan zorgen dat je een mooie toekomst tegemoet gaat. Dit geeft mij nóg meer motivatie om jou te helpen!

Daniëlle van Lambalgen

Verdo Werkt
Marketing en Communicatie
Danielle@verdowerkt.nl
06 – 18 94 52 95

“Geluk begint pas als je het met anderen kunt delen”. Binnen de marketing hou ik me graag met verschillende onderwerpen bezig: teksten schrijven, creatieve uitingen op social media en offline communicatie.. noem het maar op. Door altijd in de regio te hebben gewoond, weet ik onze klanten op de juiste manier te bereiken!

Colinda Vlastuin

Verdo Werkt
Junior SEO specialist
Marketing@verdowerkt.nl
0318-576502

“Zoekt en gij zult vinden.” Als junior SEO specialist zorg ik ervoor dat Verdo Werkt zo goed mogelijk gevonden wordt door werkzoekenden in en rondom het mooie Renswouw. Door de website elke dag weer een beetje beter te laten worden helpen we Verdo Werkt steeds meer te groeien!

Tom de Vries

Verdo Werkt
Online Marketing – SEO / SEA
Marketing@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

Zoals de oude Hawaiianen altijd zeiden: Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren. Ik ben gek op cijfertjes en zorg ervoor dat je onze website goed kan vinden. Als echte ‘Renswoudenaar’ spreek ik de taal van onze klanten, waardoor ik de juiste middelen weet in te zetten. Zo behalen we het beste resultaat!

Pieter van Uhm

Verdo Werkt
Frontend Developer – Website
Marketing@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

Ik heb passie voor web development en streef er altijd naar om snelle, mooie, duidelijke en conversie gerichte webapplicaties te bouwen, daar haal ik mijn energie uit. “Een website is als een grap, als je het moet uitleggen, is het niet goed.”

Jolien van Beek

Verdo Werkt
Grafisch Vormgeefster
Marketing@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

In mijn functie doe ik alles waar vormgeving bij komt kijken. Alle vormen, kleuren en typografie zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Waar je Verdo ook tegenkomt, ik zorg dat de Verdo branding online en offline samenkomt.

Erik van Donselaar

Verdo Werkt
Eigenaar
Info@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.” Ik hou van ondernemen. Van teamwerk, positieve energie en hard werken.  Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor onze klanten en sollicitanten. Dit om samen verder te groeien en elke dag net dat beetje beter te zijn. Groei jij mee?

Sven Hardeman

Verdo Werkt
Mede-eigenaar
Sven@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

Zoals Michael Jordan zegt: “Talent wint wedstrijden, teamwork wint kampioenschappen”. Dit is één van de titels van ons bedrijf. In 2014 ben ik bij Verdo gekomen met als doel: Verdo uitbreiden en nog sterker op de kaart zetten. Inmiddels hebben we een kei sterk team aan collega’s zodat we dagelijks vol gas kunnen gaan. Altijd op zoek naar kansen, uitdagingen en verbeteringen!