Direct solliciteren

Nick van Viegen

Accountmanager Renswoude
Infra | Groen | Buiteninrichting
Nick@verdowerkt.nl
06 – 28 71 28 10

“Elk nadeel heeft zijn voordeel.” Met energie, lef en oog voor detail zet ik me volledig in voor mijn werkzaamheden. Persoonlijk contact is voor mij van groot belang. Hierdoor zorg ik voor een succesvolle samenwerking!

Gertjan Punt

Accountmanager Renswoude
Bouw | Schilders | Facilitair
Gertjan@verdowerkt.nl
06 – 34 33 38 88

Zoals Johan Cruijff altijd zei: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren.” Naast het behalen van resultaten vind ik plezier in het werk belangrijk en drink ik graag een welverdiend biertje. Doordat ik bekend ben in de regio ken ik mijn klanten goed en weet ik ze goed te helpen!

Sander den Uyl

Accountmanager Renswoude
Logistiek | Transport |Productie
Sander@verdowerkt.nl
06-28 14 45 99

‘’Begin de dag met een lach.’’ Mijn doel is om iedereen op de juiste plek te plaatsen waar ze zich thuis voelen. Plezier in het werk is voor mij erg belangrijk. Doelen en resultaat behalen doen we samen. Dat is waarom wij als team zo sterk zijn. Ik hou van gezelligheid en ben een echte teamplayer.

Mirjam Blankestijn

Accountmanager Renswoude
Kantoor
Mirjam@verdowerkt.nl
06-51 70 80 63

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan” Binnen Verdo houd ik mij, met veel plezier,  nu ook bezig met kantoor vacatures.  Tijdens een gesprek mensen even prikkelen om nét iets meer te delen dan ze normaal gesproken doen. Samen gaan we op zoek gaan naar de juiste baan!

Kayoma Brussen

Accountmanager Renswoude
Techniek regio Midden- en West-Nederland
Kayoma@verdowerkt.nl
06 – 19 65 61 92

“Als je de hulp van anderen accepteert, dan faal je niet, maar het betekent dat je er niet alleen voor staat’’. Dit staat voor mij op 1. Mensen verbinden en helpen, jouw kennis en wensen mee te nemen naar een nieuwe start in jouw carrière.

Michael Borsboom

Vestigingsmanager Arnhem en Nijmegen
Techniek regio Oost- Nederland
Michael@verdowerkt.nl
06 – 13 83 26 85

“Niet denken in problemen maar in oplossingen.” Beter worden is mijn passie. Gecombineerd met humor, zelfspot, hulp, commitment en een onstuitbare drang tot vereenvoudigen. Als je datgene doet waar je goed in bent en waaraan je veel lol beleeft, volgen de resultaten vanzelf.

Jeroen van Kuijk

Accountmanager Nijmegen
Techniek regio Nijmegen
Jeroen@verdowerkt.nl
06-38 20 76 90

“Samen sta je sterker.” Dit is een uitspraak die als persoon, maar ook in mijn werk erg belangrijk vind. Als accountmanager bouwen we samen aan jouw carrière, en help ik je maar al te graag met het vinden van de juiste baan!

Jesse Wildebeest

Accountmanager Nijmegen
Allround 
jesse@verdowerkt.nl
026-6690255

Guido van Thiel

Accountmanager Arnhem
Allround
Guido@verdowerkt.nl
06-43 24 07 06

“Laten we het proberen, het risico is dat het lukt!” Mensen persoonlijk spreken geeft mij energie. Ik ben resultaat gericht en weet uit eigen ervaring hoe het werken met een kruiwagen ervoor kan zorgen dat je een mooie toekomst tegemoet gaat. Dit geeft mij nóg meer motivatie om jou te helpen!

Stefan van Ginkel

Accountmanager Arnhem
Allround
Stefan@verdowerkt.nl 
06-43 24 07 05

“De weg naar succes is altijd onder constructie” – Louis van Gaal. Je kan elke dag beter worden, zolang je zelf maar wilt. Persoonlijk contact in het werk is voor mij heel belangrijk. Ik hou van gezelligheid, wanneer je dit kan combineren met resultaat heb je de ultieme combinatie!

Daniëlle van Lambalgen

Marketing en Communicatie
Danielle@verdowerkt.nl
06 – 18 94 52 95

“Geluk begint pas als je het met anderen kunt delen”. Binnen de marketing hou ik me graag met verschillende onderwerpen bezig: teksten schrijven, creatieve uitingen op social media en offline communicatie.. noem het maar op. Door altijd in de regio te hebben gewoond, weet ik onze klanten op de juiste manier te bereiken!

Angela Blom

Stagiaire Marketing & Communicatie
Angela@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

“Alles wat je aandacht geeft groeit!” Als stagiaire bij Verdo Werkt word ik enthousiast van alles wat te maken heeft met marketing en communicatie. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen die ik kan toepassen binnen het team. Samen gaan wij voor het beste resultaat!

Thom Hilhorst

Stagiaire Marketing & Communicatie
Marketing@verdowerkt.nl
0318-576 502

“Elk nadeel heb zijn voordeel” Mijn doel is om hier veel te gaan leren en uiteindelijk ook een bijdragen te leveren voor Verdo en klanten te kunnen helpen. Ik vind plezier in werk belangrijk en gezelligheid met het team.

Erik van Donselaar

Eigenaar
Info@verdowerkt-renswoude.nl
0318 – 576 502

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.” Ik hou van ondernemen. Van teamwerk, positieve energie en hard werken.  Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor onze klanten en sollicitanten. Dit om samen verder te groeien en elke dag net dat beetje beter te zijn. Groei jij mee?

Sven Hardeman

Mede-eigenaar
Sven@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

“Talent wint wedstrijden, teamwork wint kampioenschappen”. Eén van de titels van ons bedrijf. In 2014 ben ik bij Verdo gekomen met als doel: Verdo uitbreiden en nog sterker op de kaart zetten. Inmiddels hebben we een kei sterk team aan collega’s zodat we dagelijks vol gas kunnen gaan. Altijd op zoek naar kansen, uitdagingen en verbeteringen!