Open sollicitatie
Heb jij ervaring als accountmanager en weet jij bedrijven en personen te laten groeien door de perfecte matches te maken? Vind je het prachtig om bedrijven te helpen in hun vraag naar personeel en personen te helpen in hun behoefte aan een nieuwe uitdaging? Dan ben jij geschikt om onderdeel te worden van het interne team van Verdo Werkt als (senior) allround accountmanager!
Bekijk vacature
Als (senior) allround accountmanager bij Verdo Werkt houd jij je bezig met het maken van de juiste matches tussen personen en bedrijven in verschillende sectoren. Bij Verdo houden we van een persoonlijk sollicitatieproces met korte lijnen en duidelijke communicatie. Wel zo fijn! Herken jij je hierin en wil jij aan de slag met een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk vacature
Heb jij ervaring als accountmanager binnen de technieksector? Weet jij de juiste elektromonteur of loodgieter te koppelen aan het juiste bedrijf en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou als (senior) accountmanager techniek om het interne team van Verdo Werkt te versterken! Lees snel verder.
Bekijk vacature
Ben jij bekend in de wereld van techniek en heb je eventueel al ervaring met het werken binnen de uitzendbranche? Mooi! Verdo Werkt is op zoek naar een (senior) accountmanager techniek voor ons team in Arnhem. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.
Bekijk vacature
Wil jij aan de slag binnen een organisatie waarin jij veel vrijheid, verantwoordelijkheid en een goed salaris krijgt? Wil je graag werken binnen een team waarbij jullie niet alleen goed kunnen samenwerken, maar ook regelmatig gezellig een borrel drinken en op leuke teamuitjes gaan? Ga aan de slag als (senior) accountmanager bouw! Lees snel verder.
Bekijk vacature
Als (senior) accountmanager bouw krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij helpt personen aan de geschikte werkplek en (bouw)bedrijven aan het juiste personeel. Hierdoor ga je regelmatig op pad zodat je jouw klanten nog beter kunt helpen. Dat wordt gewaardeerd! In deze functie ontvang je een goed salaris, een telefoon en eventueel een auto van de zaak. Zo kun jij goed aan de slag!
Bekijk vacature