Direct
Deskundig
Dichtbij

Je kunt aan de slag bij onder andere de
volgende opdrachtgevers

Onze meest bekeken vacatures

2300 - 3300 per maand | Fulltime | Regio Renswoude
Droom jij van een baan als timmerman? Lees gauw verder, wij hebben een mooie kans voor je. Je kan namelijk ervaring opdoen bij de beste vakmensen. Zij leren je alle kneepjes van deze mooie ambacht zodat jij jezelf kan ontwikkelen en uiteindelijk geheel zelfstandig aan de mooiste dingen mag werken.
2300 - 3300 per maand | Fulltime | Regio Renswoude
Bij Verdo Werkt geloven we in de kracht van leren en groeien. Als leerling tegelzetter krijg je bij ons de kans om je talenten te ontwikkelen en de kunst van het tegelzetten te beheersen. Nog geen ervaring? Geen probleem! Bij Verdo Werkt zijn verschillende opdrachtgevers die je graag alles leren!
3000 - 4000 per maand | Fulltime | Regio Renswoude
Ben jij een tegelzetter met passie voor vakmanschap? Ben je goed in het nauwkeurig plaatsen van tegels en heb je een oog voor detail? Wij zoeken in de regio Renswoude een gedreven en tegelzetter!

Over Verdo

Lijkt het jou leuk om te werken in de bouw? Bij Verdo Werkt hebben we diverse vacatures waar je ongetwijfeld enthousiast van wordt. Werken in de bouw is natuurlijk behoorlijk breed en je bent wellicht op zoek naar een specifieke vacature waarin je jouw talenten kwijt kunt. We helpen je graag om precies die baan te vinden die bij jou past. We vinden het belangrijk werk voor je te vinden waar je helemaal op je plek bent. Want banen met perspectief, dat is waar we bij Verdo Werkt voor staan.

Verdo Werkt: werken in de bouw

Vanuit onze vestiging in Renswoude maken we dagelijks de perfecte matches tussen werknemers en werkgevers. Dit doen we samen met een enthousiast team vol specialisten. Door middel van een groot netwerk aan opdrachtgevers hebben we een divers aanbod aan vacatures bouw. Ben je graag actief bezig? Misschien is de vacature Door het grote aanbod bouw vacatures vinden we snel een baan die écht bij je past.

Een breed aanbod aan bouw vacatures

Wil je lekker buiten aan de slag of zit je liever op kantoor? In de bouw kan je alle kanten op. Als (junior) werkvoorbereider of als kraanmachinist bijvoorbeeld. Er is voor iedereen wel een geschikte baan te vinden. Bekijk tussen vacatures bouw of er ook een geschikte baan voor jou bij zit. En zit die baan er niet bij? Laat dan toch even je gegevens achter, want misschien staat jouw droombaan binnenkort wél tussen onze bouw vacatures. Onze specialisten staan voor je klaar om jouw ideale baan te vinden!

Werken in jouw vakgebied via Verdo Werkt

Bij Verdo Werkt hebben we veel vacatures in de bouw, maar ook in diverse andere branches hebben we veel werkgelegenheid. Spreekt werken in de logistiek of techniek jou bijvoorbeeld ook wel aan? Of wil je eens kijken of er geschikte vacatures in de montage of productie voor jou bij zitten? Door het ruime aanbod aan vacatures in verschillende branches is er zeker een geschikte baan bij voor je, misschien wel in een andere branche dan je in gedachten had. Maar aangezien we veel vacatures in de bouw hebben, is de kans natuurlijk groot dat je op korte termijn lekker in deze sector aan de slag kan.

De voordelen van Verdo Werkt op een rijtje

Werken via een uitzendbureau spreekt niet iedereen aan. Maar dan heb je nog geen ervaring met het werken via Verdo Werkt! Door onze persoonlijke betrokkenheid bij zowel werknemers als werkgevers, hebben we al veel mensen kunnen helpen aan een vast contract. Ben je niet op zoek naar een vast contract? Dan is werken via Verdo Werkt de ideale manier om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Wij zorgen goed voor onze werknemers met onder andere een goed salaris, snelle loonbetalingen en een goede pensioenregeling. Wil jij de voordelen van het werken voor Verdo Werkt zelf ervaren? Reageer dan op één van onze bouw vacatures of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.