Van defensie naar een baan bij Tent Trading

In de zomer van 2021 kwam Thomas bij ons terecht. Hij had zijn baan bij defensie opgezegd en was dus druk op zoek naar een nieuwe baan. Tijdens de eerste kennismaking met Sander, was hij direct enthousiast en leek het hem wel wat om via ons aan het werk te gaan. Sander wist gelijk dat een baan als vuilnisbelader goed bij Thomas zou passen. Gelukkig dacht Thomas er net zo over. Een goede keuze dus!

‘Door mijn blessure moesten we op zoek naar ander werk. Ook bij Tent Trading ben ik opnieuw weer in een heel leuk team terecht gekomen!’

Een blessure: op zoek naar zittend werk

Eigenlijk had Thomas het nog altijd erg naar zijn zin als vuilnisbelader, toch nam hij weer contact op met Sander. Hij was op zoek naar zittend werk vanwege zijn blessure. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Al vrij snel is Thomas gestart bij ons partnerbedrijf, Tent Trading. En weer is het een gouden match want na zijn blessure, was hij hier niet meer weg te krijgen! Ondertussen werkt hij samen met Johan Paardekoper, ook een succesverhaal, op de hal. Begin maart heeft hij hier zelfs een contract gekregen.

Ben jij ook op zoek naar een baan waar je écht op je plek zit?

Thomas heeft het nog steeds zijn zin! Wil jij ook een baan waar je helemaal op je plek zit? Dan helpen wij je graag verder. Bel naar ons kantoor in Renswoude (0318-576502) of Arnhem (026-6690255). Heb je al een vacature gezien op onze website? Dan kan je ook direct op de vacature solliciteren.