Direct solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Johan Paardekoper

Johan Paardekoper

Het verhaal kreeg een andere wending dan verwacht!

De ene persoon weet gelijk wat hij wilt gaan doen en heeft direct zijn droombaan te pakken, de ander twijfelt en moet eerst een keer wisselen van baan en opleiding voordat hij op de juiste plek zit. Zo was dat ook bij Johan. Ondertussen kennen we hem aan een aardige tijd, want hij begon eerst bij ons als vakantiewerker! Na een jaar vakantiewerk uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers, zou hij starten met een opleiding. Dit beviel toch niet zo goed als eerder verwacht.

Johan: “ik ben begonnen als vakantiewerker bij Verdo, en heb nu een vaste baan bij Tenttrading waar ik het enorm naar mijn zin heb!”

Na een minder geslaagde opleiding, op zoek naar een passende baan

Daardoor trok Johan weer bij ons aan de bel. Na een goed gesprek bleek dat partnerbedrijf Tenttrading een goede werkplek zou kunnen zijn. Dat klopte! Ondertussen heeft hij een mooi contract gekregen bij Tenttrading. Als nieuwe ‘vaste’ collega blijven wij ondertussen ook mooi op de hoogte van zijn avonturen.

Twijfel je net als Johan over een nieuwe baan?

Twijfel dan in ieder geval niet om contact met ons op te nemen! Door middel van een persoonlijk en vrijblijvend gesprek helpen we je graag verder. Solliciteer direct, dan zien we je binnenkort verschijnen!


Pak nu je kans!