Urenregistratie
vacatures renswoude
"Verdo is echt betrokken bij hun personeel"
Meron Ros

Misschien wel ons meest bijzondere succesverhaal tot nu toe. Een succesvolle overstap van horeca naar bouw. Meron heeft bijna zijn hele leven in die eerstgenoemde branche gewerkt, maar besloot dat hij er genoeg van had. Altijd maar in het weekend en op feestdagen werken is niet bevorderlijk voor je sociale leven, dus zodoende klopte hij bij Verdo aan. Meron kende ons nog van vroeger, omdat hij soms in zijn twee vrije dagen kwam bijbeunen. Hij wist dat – ondanks zijn onervarenheid – er zou worden gekeken naar een passend bedrijf. Dat werd uiteindelijk Vocht Pro, waar hij nu samen met een vriend aan de gang is. Serieus en hardwerkend als ze zijn, gaan ze met hun eigen bus afwisselende klussen door het hele land af. ‘Verdo is echt betrokken bij hun personeel. Wanneer je het werk niet leuk vindt, zoeken ze altijd naar een goede oplossing. De flexibiliteit vind ik ook fijn’, aldus Meron. Ondanks dat koken zijn passie blijft, zit een terugkeer naar de horeca er waarschijnlijk niet in. De wijze les die we hieruit halen: het is nooit te laat is om iets nieuws te leren… Meron, wij zijn blij dat we je mochten helpen. Bedankt voor jouw inzet!

leuke baan
"We zaten vanaf het eerste moment op hetzelfde niveau"
Erwin Alberti

Ken je het gevoel dat je toe bent aan iets nieuws? Erwin had dat ook en solliciteerde daarom bij Verdo. Hij werkte als pakketbezorger, maar ging voor een totaal andere functie, namelijk monteur. Toen hij op gesprek kwam, had Nick wat anders voor hem in petto. Met de ervaring die Erwin eerder had opgedaan zag Nick potentie in hem als magazijn chef bij Quint & v. Ginkel. Geen slecht idee volgens Erwin, want daar liggen zijn roots. ‘Het gesprek liep gek genoeg echt gezellig. We zaten vanaf het eerste moment op hetzelfde niveau en die informele sfeer past bij mij. Wat vooral het verschil maakt met andere uitzendbureaus is de persoonlijke aanpak van Verdo, je bent geen nummer. Je kan altijd even binnenlopen of bellen om een praatje te maken en je hoeft niet dagenlang te wachten op antwoord op een simpele vraag’, aldus de zeer positieve Erwin. Wij zijn blij dat zowel de werkgever, zijn collega’s en Erwin de plaatsing zien als een schot in de roos!

werken in tussenjaar
"Je merkt dat Verdo je echt waardeert"
Pete Brandjes

Pete is student, maar nam een tussenjaar om bij te verdienen en over zijn studiekeuzes na te denken. Niks is in dat geval slimmer dan kiezen voor Verdo Werkt. Wij werken namelijk in branches waar extra handjes erg gewild zijn en waar jonge mensen een relatief hoog salaris krijgen. Aangezien Pete geen ervaring had in die branches, leek het hem leuk en ons slim om hem verschillende dingen uit te laten proberen. Zodoende heeft hij met plezier bij meerdere bedrijven gewerkt. Op deze manier heeft hij zijn ‘vrije’ tijd nuttig besteed en veel praktische ervaring opgedaan. Pete: ‘Ik heb Verdo erg positief ervaren. Ze zijn super flexibel als het op werktijden aankomt. Ook vertellen ze je oprecht wanneer je iets goed doet en ik vind het fijn om die waardering te krijgen als ik mijn best heb gedaan.’ Wij zijn erg blij dat we zo’n goede indruk hebben achtergelaten en dat hij dagelijks met een lach op zijn gezicht naar zijn werk ging. Veel succes nog met je studie Pete, je bent en blijft altijd welkom!

succesverhaal jurriaan
"Je passie is belangrijker dan ervaring"
Jurriaan Rowaan

In verband met minder klussen was Jurriaan niet meer nodig bij zijn vorige werkgever. Hij googelde naar werk in de hout/bouw branche en kwam bij Verdo terecht. Het werd al snel duidelijk dat hij graag met zijn handen wil werken en zeker niet de hele dag binnen wil zitten. Met die wensen in ons achterhoofd zijn wij op zoek gegaan naar een passende werkplek. Inmiddels is Jurriaan alweer een jaar – met veel plezier – in vaste dienst bij Breve Tuinhout. Jurriaan: ‘Verdo onderscheidt zich van andere bureaus door eerst te vragen waar je passie ligt en dan pas naar de perfecte werkplek te zoeken’. Wij zijn ook echt oprecht geïnteresseerd in de toekomst van onze kandidaten, want alleen dan kunnen we ze helpen om succesvol te zijn. Jurriaan hoopt in de toekomst meer papieren te behalen en opleidingsmogelijkheden te benutten. Wij wensen hem heel veel succes!

Succesverhaal halfjaarcontract
"Zekerheid is heel belangrijk en dat heb ik nu"
Marco Schipperen

Marco kwam via Werk.nl een vacature van Verdo Werkt tegen. Hij solliciteerde direct en werd aangenomen. Marco werkt nu bij van Breenen en is inmiddels begonnen aan zijn tweede halfjaarcontract. Hij heeft jarenlang in de sloop gewerkt, dus de switch naar de rioleringsbranche was voor hem een grote omschakeling. Marco: ‘Ik ga met plezier naar mijn werk en zit goed op mijn plek. Zekerheid is voor mij heel belangrijk en dat heb ik nu’. Mensen zijn soms huiverig om tijdelijke banen via een uitzendbureau aan te pakken, omdat ze bang zijn om na een paar maanden weer in de WW te belanden. Marco is het bewijs dat dit zeker niet altijd het geval is. Wij wensen hem veel werkplezier en alle goeds voor de toekomst!

vaste baan
"De communicatie was goed en direct"
Dominique van den Top

Dominique kwam bij ons binnen met de ambitie om in de bouw te werken. Met zijn ervaring en goede wil om aan de slag te gaan, zagen wij al snel een match met Staalbouw Cluistra. Dominique greep zijn kans en ging aan de slag als werkvoorbereider/calculator. Een nieuwe, uitdagende stap in zijn carrière! ‘Het was even wennen om dagelijks op een bureaustoel te zitten, maar het bevalt goed! Ik heb leuke collega’s en word goed begeleid’, zegt Dominique. Ook over de samenwerking met Verdo is hij positief. ‘Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik van een uitzendbureau kon verwachten, maar het is goed bevallen. Ik werd altijd op tijd uitbetaald en de communicatie was goed en direct. Je kan altijd even appen als er iets is!’ Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst!

succesverhaal
"Verdo is flexibel en dat werkt erg prettig"
Jesse Boerboom

Jesse was op zoek naar een baan. Een van zijn vrienden kwam een advertentie van Verdo tegen op Facebook en heeft hem aangeraden om contact op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij werd aangenomen en is ongeveer twee jaar bij ons in dienst geweest. Jesse heeft tijdens zijn ‘Verdo tijd’ twee jaar gewerkt bij Asfalt-Onderhoud. Hij had direct een goede klik met zijn collega’s en werkgever en voelde zich helemaal thuis. Beide partijen stonden te springen om een vast dienstverband en dat werd werkelijkheid! Over Verdo is Jesse positief: ‘Ze zijn flexibel en dat werkt erg prettig. Ik heb nooit gezeur gehad en als ik een keer een dagje niet kon, was dat niet erg.’ Wij zijn erg blij dat Jesse een fijne tijd bij ons heeft gehad en wensen hem veel succes in de toekomst.

Succesverhaal Vast Contract Werknemer
"Als je niet te kieskeurig bent, is er altijd werk "
Roy Hardeman

Roy was op zoek naar werk en kwam via een paar vrienden in contact met Verdo. Hij had om 11:00 uur ’s ochtends een gesprek en kon diezelfde middag nog aan de slag. Hij is ruim een jaar bij ons aan het werk geweest en heeft het goed naar zijn zin gehad. Roy: ‘Als je niet te kieskeurig bent, zorgen ze dat er altijd werk voor je is!’. Hij heeft na een vaste periode bij Lagerwey besloten om als ZZP’er verder te gaan, maar natuurlijk is Roy nog steeds altijd welkom bij ons voor nieuwe klussen en/of advies!

 

vast contract
"Verdo heeft precies in de roos geschoten"
Richard Rufi

Richard had zijn CV online gezet en werd diezelfde dag nog uitgenodigd door Nick. In het kennismakingsgesprek gaf hij zijn wensen duidelijk aan en daardoor konden wij een goed profiel van hem schetsen. Hij zou eigenlijk voor twee weken aan de slag gaan bij C&S Valkenburg, maar de match was zo goed dat zijn teamleider hem na de eerste dag al vroeg of hij wilde blijven. De werkzaamheden liggen Richard goed en de sfeer is erg gezellig. Dat terwijl hij eerst verder wilde kijken naar een vaste baan. ‘Verdo heeft precies in de roos geschoten. Ik had mezelf bij meerdere uitzendbureaus ingeschreven, maar nergens luisterden ze zo goed als hier’, aldus Richard. Dat klopt, want bij ons ben je geen nummer. Bij ons ben je een persoon met potentie.