Urenregistratie
Succesverhaal halfjaarcontract
"Zekerheid is heel belangrijk en dat heb ik nu"
Marco Schipperen

Marco kwam via Werk.nl een vacature van Verdo Werkt tegen. Hij solliciteerde direct en werd aangenomen. Marco werkt nu bij van Breenen en is inmiddels begonnen aan zijn tweede halfjaarcontract. Hij heeft jarenlang in de sloop gewerkt, dus de switch naar de rioleringsbranche was voor hem een grote omschakeling. Marco: ‘Ik ga met plezier naar mijn werk en zit goed op mijn plek. Zekerheid is voor mij heel belangrijk en dat heb ik nu’. Mensen zijn soms huiverig om tijdelijke banen via een uitzendbureau aan te pakken, omdat ze bang zijn om na een paar maanden weer in de WW te belanden. Marco is het bewijs dat dit zeker niet altijd het geval is. Wij wensen hem veel werkplezier en alle goeds voor de toekomst!

vaste baan
"De communicatie was goed en direct"
Dominique van den Top

Dominique kwam bij ons binnen met de ambitie om in de bouw te werken. Met zijn ervaring en goede wil om aan de slag te gaan, zagen wij al snel een match met Staalbouw Cluistra. Dominique greep zijn kans en ging aan de slag als werkvoorbereider/calculator. Een nieuwe, uitdagende stap in zijn carrière! ‘Het was even wennen om dagelijks op een bureaustoel te zitten, maar het bevalt goed! Ik heb leuke collega’s en word goed begeleid’, zegt Dominique. Ook over de samenwerking met Verdo is hij positief. ‘Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik van een uitzendbureau kon verwachten, maar het is goed bevallen. Ik werd altijd op tijd uitbetaald en de communicatie was goed en direct. Je kan altijd even appen als er iets is!’ Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst!

succesverhaal
"Verdo is flexibel en dat werkt erg prettig"
Jesse Boerboom

Jesse was op zoek naar een baan. Een van zijn vrienden kwam een advertentie van Verdo tegen op Facebook en heeft hem aangeraden om contact op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij werd aangenomen en is ongeveer twee jaar bij ons in dienst geweest. Jesse heeft tijdens zijn ‘Verdo tijd’ twee jaar gewerkt bij Asfalt-Onderhoud. Hij had direct een goede klik met zijn collega’s en werkgever en voelde zich helemaal thuis. Beide partijen stonden te springen om een vast dienstverband en dat werd werkelijkheid! Over Verdo is Jesse positief: ‘Ze zijn flexibel en dat werkt erg prettig. Ik heb nooit gezeur gehad en als ik een keer een dagje niet kon, was dat niet erg.’ Wij zijn erg blij dat Jesse een fijne tijd bij ons heeft gehad en wensen hem veel succes in de toekomst.

Succesverhaal Vast Contract Werknemer
"Als je niet te kieskeurig bent, is er altijd werk "
Roy Hardeman

Roy was op zoek naar werk en kwam via een paar vrienden in contact met Verdo. Hij had om 11:00 uur ’s ochtends een gesprek en kon diezelfde middag nog aan de slag. Hij is ruim een jaar bij ons aan het werk geweest en heeft het goed naar zijn zin gehad. Roy: ‘Als je niet te kieskeurig bent, zorgen ze dat er altijd werk voor je is!’. Hij heeft na een vaste periode bij Lagerwey besloten om als ZZP’er verder te gaan, maar natuurlijk is Roy nog steeds altijd welkom bij ons voor nieuwe klussen en/of advies!

 

vast contract
"Verdo heeft precies in de roos geschoten"
Richard Rufi

Richard had zijn CV online gezet en werd diezelfde dag nog uitgenodigd door Nick. In het kennismakingsgesprek gaf hij zijn wensen duidelijk aan en daardoor konden wij een goed profiel van hem schetsen. Hij zou eigenlijk voor twee weken aan de slag gaan bij C&S Valkenburg, maar de match was zo goed dat zijn teamleider hem na de eerste dag al vroeg of hij wilde blijven. De werkzaamheden liggen Richard goed en de sfeer is erg gezellig. Dat terwijl hij eerst verder wilde kijken naar een vaste baan. ‘Verdo heeft precies in de roos geschoten. Ik had mezelf bij meerdere uitzendbureaus ingeschreven, maar nergens luisterden ze zo goed als hier’, aldus Richard. Dat klopt, want bij ons ben je geen nummer. Bij ons ben je een persoon met potentie.