Urenregistratie
succesverhaal
"Verdo is flexibel en dat werkt erg prettig"
Jesse Boerboom

Jesse was op zoek naar een baan. Een van zijn vrienden kwam een advertentie van Verdo tegen op Facebook en heeft hem aangeraden om contact op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij werd aangenomen en is ongeveer twee jaar bij ons in dienst geweest. Jesse heeft tijdens zijn ‘Verdo tijd’ twee jaar gewerkt bij Asfalt-Onderhoud. Hij had direct een goede klik met zijn collega’s en werkgever en voelde zich helemaal thuis. Beide partijen stonden te springen om een vast dienstverband en dat werd werkelijkheid! Over Verdo is Jesse positief: ‘Ze zijn flexibel en dat werkt erg prettig. Ik heb nooit gezeur gehad en als ik een keer een dagje niet kon, was dat niet erg.’ Wij zijn erg blij dat Jesse een fijne tijd bij ons heeft gehad en wensen hem veel succes in de toekomst.

Succesverhaal Vast Contract Werknemer
"Als je niet te kieskeurig bent, is er altijd werk "
Roy Hardeman

Roy was op zoek naar werk en kwam via een paar vrienden in contact met Verdo. Hij had om 11:00 uur ’s ochtends een gesprek en kon diezelfde middag nog aan de slag. Hij is ruim een jaar bij ons aan het werk geweest en heeft het goed naar zijn zin gehad. Roy: ‘Als je niet te kieskeurig bent, zorgen ze dat er altijd werk voor je is!’. Hij heeft na een vaste periode bij Lagerwey besloten om als ZZP’er verder te gaan, maar natuurlijk is Roy nog steeds altijd welkom bij ons voor nieuwe klussen en/of advies!

 

vast contract
"Verdo heeft precies in de roos geschoten"
Richard Rufi

Richard had zijn CV online gezet en werd diezelfde dag nog uitgenodigd door Nick. In het kennismakingsgesprek gaf hij zijn wensen duidelijk aan en daardoor konden wij een goed profiel van hem schetsen. Hij zou eigenlijk voor twee weken aan de slag gaan bij C&S Valkenburg, maar de match was zo goed dat zijn teamleider hem na de eerste dag al vroeg of hij wilde blijven. De werkzaamheden liggen Richard goed en de sfeer is erg gezellig. Dat terwijl hij eerst verder wilde kijken naar een vaste baan. ‘Verdo heeft precies in de roos geschoten. Ik had mezelf bij meerdere uitzendbureaus ingeschreven, maar nergens luisterden ze zo goed als hier’, aldus Richard. Dat klopt, want bij ons ben je geen nummer. Bij ons ben je een persoon met potentie.