Paul’s succesverhaal: van belader tot meewerkend chauffeur bij REMONDIS Nederland

In de snel veranderende wereld van vandaag, waar carrièrekansen zowel uitdagend als divers zijn, bewees Paul Kleemeier dat vastberadenheid en de juiste begeleiding kunnen leiden tot een duurzame en lonende carrière.

Een frisse start

Paul Kleemeier, een 35-jarige inwoner van Ede, stond op een kruispunt in zijn leven. Hij wist dat hij iets anders wilde, iets wat niet alleen zijn brood zou verdienen, maar ook zijn passie zou voeden. Bij Verdo Werkt vond hij de kans op een frisse start.

Van belader tot meewerkend chauffeur

Paul begon bij Verdo Werkt als belader van een vuilniswagen. Hoewel het werk fysiek uitdagend was, omarmde hij het met enthousiasme. Hij genoot van de mogelijkheid om buiten te werken en actief bij te dragen aan een schoner milieu. Maar Paul had grotere ambities. Hij streefde ernaar om meewerkend chauffeur te worden en zijn rijbewijs C te behalen.

Het pad naar succes

Met vastberadenheid en de steun van Verdo Werkt bereikte Paul zijn doelen. Op 19 juni 2023 werd hij overgenomen door REMONDIS Nederland, een vooraanstaand bedrijf in de afvalverwerkingsindustrie. Nu werkt Paul niet alleen als belader maar werkt hij ook aan zijn rijbewijs C, zodat hij kan uitgroeien tot een meewerkend chauffeur. Bij REMONDIS Nederland draagt hij bij aan het ophalen van huis- en bedrijfsafval, wat een cruciale rol speelt in ons streven naar een schoner milieu.

Jouw eigen succesverhaal

Paul’s verhaal bewijst dat de weg naar succes niet altijd rechtlijnig is. Het vereist inzet, toewijding en de bereidheid om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen. Bij Verdo Werkt zijn we er trots op om mensen te begeleiden zoals Paul op hun pad naar succes. Als je dromen hebt en vastberaden bent om ze waar te maken, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Jouw eigen succesverhaal wacht op jou! 🚀