Een inspirerend succesverhaal: de opwaartse reis van Kees bij Verdo Werkt

In mei van het afgelopen jaar vond Kees Meurs zijn weg naar Verdo Werkt, waar hij in contact kwam met Nick, een bekende uit zijn netwerk. Kees heeft veel ervaring in het hoveniersvak met expertise in grondwerk en bestrating en werkte voor zijn komst bij Verdo als allround beheerder op een vakantiepark. Hij was echter niet meer tevreden met zijn huidige baan en had een sterk verlangen naar een nieuwe uitdaging.

Ontdek jouw potentieel met de ondersteuning van Verdo Werkt!

Bij Verdo Werkt ontdekte Kees een wereld vol mogelijkheden om zijn talenten te laten floreren. Hij begon zijn reis en werkte een jaar lang met volle toewijding. Nu, als resultaat van zijn harde werk, is hij overgenomen door een gemeente als allround beheerder in de openbare ruimte. Per 10 juli 2023 is Kees officieel gestart in zijn nieuwe, meer uitdagende functie, die hem de voldoening biedt die hij altijd al zocht.

Bij Verdo Werkt zijn we enorm trots op Kees en zijn succes in zijn carrière. Zijn verhaal is een levend bewijs van de kansen die zich voordoen wanneer je de moed hebt om op zoek te gaan naar jouw ideale match. We geloven in de groei en ontwikkeling van onze kandidaten en we staan klaar om anderen te helpen hun dromen waar te maken.

Wil jij ook de sleutel tot succes vinden? Solliciteer nu!

Ben jij op zoek naar jouw droombaan, een kans om jezelf te ontplooien en te groeien in een betekenisvolle rol? Verdo Werkt biedt een breed scala aan uitdagende vacatures in diverse branches. Wij zijn er om jou te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match. Aarzel niet en solliciteer direct om de deuren naar jouw succes te openen. Bij Verdo Werkt begint jouw succesverhaal.