Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Emile van Zuijlen

Emile van Zuijlen

Via een vacaturebank zag Emile van Zuijlen de functie van Allround Logistiek Voorman voorbij komen. Een functie waar hij wel interesse in had, dus nam hij contact met ons op. Matthijs en Emile gingen samen in gesprek over zijn nieuwe baan. Waar liggen je interesses, wat vind je leuk om te doen en wat juist niet? In dit kennismakingsgesprek richtten we ons niet alleen op de functie, maar ook op het soort bedrijf waar je eventueel wilt werken. We kijken of je te maken hebt met een opzegtermijn en denken met je mee. 

Emile van Zuijlen: ‘Het bevalt heel goed, voorlopig blijf ik lekker zitten waar ik zit.’

Emile: ‘Ik kreeg alle uitleg en antwoorden op alle vragen die ik stelde. Achteraf had ik wel wat meer contact willen hebben. Dit is namelijk heel fijn, laagdrempelig en met één contactpersoon. Dat maakt het heel persoonlijk.’

Een werkplek voor de lange termijn

Matthijs kon met de informatie uit zijn gesprek met Emile aan de slag. Hij zocht niet alleen naar een leuke functie in een passend bedrijf, maar ook naar een plek waar Emile voor langere tijd op zijn plek zou zitten. Zo kwam de vacature voor Allround Logistiek Voorman bij Outstanding naar boven.  Dit bleek een schot in de roos. Het klikte met zijn nieuwe collega’s. Ook zijn nieuwe werkgever was erg tevreden over Emile. Reden genoeg om hem een contract aan te bieden.  

Meer dan alleen een nieuwe baan

Bij Verdo Werkt kijken we verder dan alleen de functie. Wat voor werk zoek je en met welk idee zoek je een nieuwe baan? Wil je van baan naar baan, heb je een tussenjaar tijdens je studie, of ben je op zoek naar een functie waar je kunt blijven en kunt groeien? Doordat we veel lokale bedrijven kennen, kunnen we in de meeste gevallen snel een passende plek vinden. Dit leidt vaak tot mooie overnames. Je werkt dan niet meer via ons, maar gaat direct bij je werkgever aan de slag. 

Ook op zoek naar een nieuwe plek?

Of je nou al precies weet wat je wilt of nog zoekende bent: we denken graag met je mee. Door ons brede netwerk en ervaring met veel andere werkzoekenden is de kans op succes groot. We vinden niet alleen leuk werk, maar ook een bedrijf wat bij je past. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op. App met onze mannen Stuur ons een mail op cv@verdowerkt.nl, bel op 0318 – 576 502 of check onze vacatures of er iets voor jou tussen zit! 


Pak nu je kans!