Solliciteren
Hét uitzendbureau van regio Veenendaal!

Het uitzendbureau regio Veenendaal waar je zeker werk vindt

Een uitzendbureau regio Veenendaal inschakelen helpt om werk te vinden in je eigen omgeving. Want waarom zou je ver weg gaan werken, als er in de buurt ook genoeg banen te vinden zijn? Bij Verdo Werkt hebben we altijd volop banen om uit te kiezen. Ben je graag actief bezig voor een uitzendbureau regio Veenendaal? Dan hebben we zeker werk voor je. Bijvoorbeeld in branches als de bouw, productie, logistiek, staalbouw of techniek. Ook als hovenier, montagemedewerker of schilder kan je bij ons terecht. Bekijk snel alle vacatures om te kijken welke bij jou past.

Werk in je eigen regio met een uitzendbureau regio Veenendaal

Het is altijd fijn om in de buurt te kunnen werken. Daarom is het dus ook een aanrader om te werken via ons uitzendbureau wat actief is in de omgeving van Veenendaal. Geen last van lange reistijden en werk doen waar je goed in bent. Met onze ruime ervaring vinden we in 75% van de gevallen al in 1 keer een goede match. Zo kan je via ons uitzendbureau vaak al binnen een week aan de slag bij je nieuwe baan. Wij werken met werkgevers die hun personeel waarderen. Meer weten over de voordelen bij ons uitzendbureau? Lees hier meer.

Bepaal zelf hoeveel je werkt

Bij ons uitzendbureau in regio Veenendaal bepaal je zelf hoeveel je werkt. Wil je fulltime werken met kans op een vast contract, of wil je jouw vakantie goed besteden door te gaan werken? Met ons werving- en selectiebureau in omgeving Veenendaal bieden we veel flexibiliteit. Daarnaast heb je één vast aanspreekpunt, zodat je niet telkens een ander aan de lijn hebt. We hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met jou. Tel daarbij op al je gemotiveerde collega’s en zo is het werken elke dag weer een feestje. En natuurlijk dragen ook het goede salaris en de snelle loonbetalingen bij aan  jouw werkplezier.

Gezelligheid en goed verdienen tijdens jouw tussenjaar

Weet je nog niet wat voor opleiding je wil gaan doen of heb je besloten even een pauze te nemen van school? Bij Verdo Werkt kunnen we altijd enthousiaste mensen gebruiken. Benut jouw tussenjaar door lekker aan het werk te gaan en ondertussen je bankrekening te vullen. Met het afwisselende werk via ons uitzendbureau in regio Veenendaal doe je veel ervaring op, waar je de rest van jouw carrière profijt van hebt. Daarbij kan je onderzoeken welke branche het beste bij jou past en welke werkzaamheden je het meest aanspreken. Ook zijn er bijvoorbeeld gratis cursusmogelijkheden, waarmee je je kennis nog verder kan laten groeien.

Neem contact op en ga aan de slag via ons uitzendbureau in regio Veenendaal!

Heb je jouw nieuwe baan in regio Veenendaal gevonden tussen onze vacatures? Verstuur dan snel je sollicitatie, zodat we contact met je op kunnen nemen. Weet je niet zeker welke vacature bij jou past of wil je gewoon graag eerst even iemand van ons spreken? Neem dan direct contact met ons op, zodat we voor je aan de slag kunnen gaan. Onze database staat vol met enthousiaste en vakkundige medewerkers en daar voegen we jou natuurlijk graag aan toe. Kom ook werken bij het leukste uitzendbureau in regio Veenendaal!

 


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!