Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Succesverhaal Jimme Wikkerink

Succesverhaal Jimme Wikkerink

Jimme kwam in juli 2019 via een vacature die hij op Indeed zag staan bij ons terecht. Hoewel hij op een aantal vacatures had gereageerd, sprak de vacature van Verdo Werkt hem erg aan, waardoor hij graag in gesprek ging met Nick. Hoe dat ging? “Informeel, enthousiast en duidelijk.” Lees hier het succesverhaal van Jimme.

Het succesverhaal van Jimme

Oorspronkelijk had Jimme op een chauffeursfunctie gesolliciteerd. “Ik kwam hier binnen voor een sollicitatie op een functie als chauffeur. Tijdens het sollicitatiegesprek werd mij verteld dat er net een functie was vrijgekomen waarbij ik als voorman in het magazijn aan de slag kon. We hebben toen samen besproken of deze functie toevallig wat voor mij was en uiteindelijk is toen zo het balletje gaan rollen. Toen dat allemaal rond was heb ik alles netjes afgesloten bij mijn oude werkgever en ben ik begonnen bij Quint en van Ginkel als voorman in het magazijn.”

Goed contact en goede samenwerking

Eerst is Jimme via Verdo Werkt aan de slag gegaan bij Quint en van Ginkel, met succes. Na 2080 gewerkte uren kon Jimme worden overgenomen door het bedrijf. “Dat hebben ze netjes gedaan, ik heb namelijk ook gelijk een vast contract gekregen. Het is een informeel en gezellig bedrijf. Veel mensen komen uit de regio van Renswoude omdat het bedrijf daar oorspronkelijk vandaan komt. Deze ‘dorpse gezelligheid’ maakt het leuk om tussen te werken. In de tijd dat ik nog via Verdo Werkt bij Quint en van Ginkel aan de slag was, kon ik altijd contact opnemen met Nick of een van de andere accountmanagers. Zij gingen dan gelijk voor me aan het werk, dat is echt super.”

Toekomstplannen

Of dit ook een bedrijf is waar Jimme in de toekomst wil werken? Dat zeker. “Voorlopig blijf ik gewoon nog lekker werken en wil ik me blijven ontwikkelen. Binnen mijn functie zijn er geen volledige opleidingen die ik nog kan uitvoeren maar een extra certificaat of een kleine cursus komt altijd van pas.”

Ook op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Lijkt het succesverhaal van Jimme je ook wel wat? We gaan graag samen met jou op zoek naar een geschikte baan! Ga met een van onze accountmanagers in gesprek, zij gaan vrijblijvend met je in gesprek en kijken aan de hand van jouw wensen en eisen naar de juiste mogelijkheden. Zo kun je met plezier beginnen bij jouw nieuwe uitdaging!

Bel naar ons kantoor op 0318 576 502, neem contact op met Nick, Gertjan of Michael of mail naar cv@verdowerkt.nl. Tot snel!


Pak nu je kans!