Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Richard Otterloo

Richard Otterloo

Wanneer je een wens wilt laten uitkomen, moet je erin blijven geloven en niet zomaar opgeven. Dat is precies wat Richard heeft gedaan. Zijn wens was om een vaste functie op een vrachtwagen te krijgen, maar we konden hem niet direct helpen. Wél konden we hem snel aan het werk zetten en gelukkig stelde hij zich flexibel op. Ongeveer een half jaar later kwam het doorslaggevende telefoontje; er was een plek vrijgekomen op een vrachtwagen bij de gemeente Barneveld!

”Ik ga voor plezier naar mijn werk, niet per se voor het geld!”

Nick dacht gelijk aan Richard en die zei natuurlijk volmondig ‘ja’ tegen zijn droombaan. Na twee maanden werd hij gevraagd om te blijven en zo kwam de overname tot stand. Richard: ‘Ik ga voor plezier naar mijn werk, niet per se voor het geld. Ik zit hierdoor echt een stuk lekkerder in mijn vel. Verdo heeft mij een goed toekomstperspectief gegeven en ik heb zelfs een paar vrienden overgehouden aan mijn tijd bij de gemeente’. Uit dit verhaal blijkt dat de aanhouder wint! Richard hoopt ooit nog eens door te groeien binnen de gemeente en wij gunnen hem dat van harte. Maar wat er ook gebeurt, Richard is natuurlijk altijd welkom bij ons!

Wil jij voorkomen in ons volgende succesverhaal? Neem dan contact met ons op! Graag gaan we op zoek naar een baan die bij jou past..


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl