Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Succesverhaal Patrick Verwoert

Succesverhaal Patrick Verwoert

Patrick kwam in april 2020 bij ons terecht via een vacature die hij op Indeed tegen was gekomen. Dit was een vacature voor een leerling schilder. Als magazijnmedewerker was Patrick nog onervaren in het vak maar dat hield hem niet tegen. Na een periode werken als leerling schilder bleek het schildersvak toch niet de droombaan te zijn van Patrick. Lees hier het volledige succesverhaal van Patrick Verwoert.

Het succesverhaal van Patrick Verwoert: aan de slag als schilder

Patrick werkte al een aantal jaren in het magazijn, waardoor hij verder wilde kijken om een nieuw vak te leren. Zo kwam hij uit bij de schilders: een mooie kans om als echte vakman aan de slag te gaan. Toch bleek dit niet helemaal te zijn wat Patrick zocht: doordat hij minder plezier beleefde aan nieuwe baan dan gedacht, kwam hij met wat twijfels over zijn baan weer terecht bij Verdo Werkt. Samen keken ze naar een geschikte oplossing voor Patrick.

Van schilder naar magazijnmedewerker

Na de afspraak van Nick en Patrick volgde een korte zoektocht naar een geschikte werkgever. Die bleek al snel gevonden: Patrick kon aan de slag als magazijnmedewerker bij Flexx Service, een leverancier van deur- en docksystemen. Dit betekende dat Patrick weer ongeveer dezelfde functie zou gaan betreden als eerst, alleen dat met een ruimer takenpakket. Dit zorgde ervoor dat Patrick nu wel plezier heeft in zijn werk! Patrick vertelt: “ik heb het hier enorm naar m’n zin. Ik heb veel vrijheid en er zijn veel mogelijkheden om door te groeien. Dit zou ik in de toekomst ook graag willen doen. Ik wil mijn aanhanger rijbewijs nog halen en overige cursussen zijn ook altijd welkom. Daarnaast zou ik het fijn vinden om op termijn een vast contract te krijgen. Wat ik fijn vind aan het werken via Verdo Werkt is dat in mijn tijd als leerling schilder het contract gelijk goed gereld was. Bij Flexx service is dat nu niet anders.”

Ook als je nog niet goed weet wat je wilt: Verdo Werkt

Het succesverhaal van Patrick laat zien dat het helemaal niet erg is als je nog niet helemaal zeker weet wat je wilt of een nieuw vak wilt uitproberen. Wij kijken gewoon aan de hand van jouw wensen en eisen wat de meest geschikte baan is. Ben je aan het werk gegaan binnen een bepaalde branche maar is dit toch niet helemaal jouw droombaan? Ook dan staan we graag weer voor je klaar om te kijken naar een geschikte andere baan. Samen bouwen we aan jouw succes!

Heeft het succesverhaal van Patrick Verwoert jou geïnspireerd?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging maar weet je niet goed welke baan bij je past? Kijk eens rond op onze vacaturepagina! Het sturen van een open sollicitatie is ook altijd mogelijk. We helpen je graag aan een geschikte baan. Bel naar ons kantoor op 0318 576 502, mail naar cv@verdowerkt.nl neem rechtstreeks contact op met een van onze specialisten. We zien jouw reactie graag verschijnen!


Pak nu je kans!