Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Mitchell Blum

Mitchell Blum

Via een vacaturebank kwam Mitchell Blum bij Verdo Werkt binnen. Hij reageerde op een vacature die hem wel leuk leek, maar eigenlijk wist hij nog niet precies wat hij wilde. Hoog tijd voor een kennismakingsgesprek. Samen met Nick zette hij al zijn wensen op een rijtje. Hier kon Nick mooi mee aan de slag. Hij zette de opties op een rij, maar een werkgever sprong er gelijk uit. Remondis zit in het dorp, lekker om de hoek.

In een keer goed

Bij Verdo Werkt vinden we het belangrijk om onze kandidaten en onze opdrachtgevers goed te kennen. We weten van beide partijen wat ze wel en vooral ook niet willen. Door deze kennis en de korte lijntjes met onze kandidaten en opdrachtgevers kunnen we vaak een goede match maken.

Mitchell: Het was meteen raak. Niet alleen met mijn collega’s, maar ook het werk zelf.’

Mitchell: ‘Ik heb een goede tijd gehad, ik ben ergens gaan werken waar ik het erg naar mij zin heb. (…) Het was meteen raak. Niet alleen met mijn collega’s, maar ook het werk zelf.’. Mitchell’s opdrachtgever Remondis was ook erg tevreden over hem. Daarom hebben ze hem een vast contract aangeboden.

Doorgroeien naar een andere functie

Mitchell heeft het naar zijn zin en dat is fijn. Maar nog fijner is het als je wilt doorgroeien, je daar ook de mogelijkheid voor krijgt. En dat krijgt Mitchelll. Hij gaat binnenkort voor zijn C-rijbewijs. Hierdoor kan Mitchell straks ook met de vrachtwagens rijden.

Wil jij net als Mitchell Blum met plezier naar je werk?  Een plek waar je door kunt groeien? Kom dan eens bij ons langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken samen wat er bij je past, zodat ook jij met plezier naar je werk gaat. Bel of app met Nick, Matthijs of Gertjan!


Pak nu je kans!