Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Daniel van Eijk

Daniel van Eijk

Daniel van Eijk zag een post van ons op social media en werd getipt door een kennis. Zo kwam hij bij ons op kantoor terecht. Hij ging in gesprek met Nick. In dit gesprek kreeg Nick naar voren wat Daniel voor werk wilde doen en bij wat voor soort bedrijf. Met deze informatie ging Nick aan de slag en hij kon Daniel plaatsen bij Best Gardens in Veenendaal. 

Daniel van Eijk : ‘Ik was niet zomaar een uitzendkracht’

Daniel heeft eerst bij Verdo Werkt gewerkt. Hij was bij ons in dienst, maar werkte al bij zijn huidige werkgever. Zo kan niet alleen de werkgever, maar ook de werknemer kijken of het inderdaad de juiste match is. Werkt het voor allebei, blijft het werk leuk en passen ze echt bij elkaar? In dat geval waren allebei de partijen blij. Daniel is nu overgenomen door Best Gardens. 

De tijd dat hij ons heeft gewerkt omschrijft hij als prettig. ‘Het persoonlijke contact met Nick in de tijd dat ik bij Verdo werkte, gaf mij het gevoel dat ik niet zomaar een uitzendkracht was. Verdo heeft mij aan het juiste bedrijf gekoppeld en betaald altijd op tijd – niet onbelangrijk. 

Nick: ‘Hij wist al goed wat hij wilde, daardoor was de juiste baan voor hem vinden niet de uitdaging. Die zat hem in de juiste werkgever. Een plek waar hij het echt naar zijn zin zou hebben en waar hij zich verder kan ontwikkelen. Dan is ons grote netwerk erg handig! Hierdoor kwamen we gelijk tot de match tussen Daniel en Best Gardens.’

Wil jij ook met plezier naar je werk?

Weet jij ook precies wat je wilt doen, maar ben je op zoek naar dat ene leuke bedrijf? Wandel eens bij ons binnen, bel (0318-576 502), mail naar cv@verdowerkt.nl, WhatsApp met Nick of solliciteer direct op één van onze vacatures. We helpen je graag! 


Pak nu je kans!