Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Sander Landman

Sander Landman

Van sceptisch naar tevreden

Sander zag een van onze vacatures op Indeed en belde Nick. In eerste instantie was hij een beetje sceptisch over het werken via een uitzendbureau. Gelukkig zijn wij geen standaard uitzendbureau. Bij ons staat de juiste match centraal. Dus niet alleen de wensen van de werkgever, maar ook de wensen van onze kandidaat. Dit klopt met de indruk die Sander van ons heeft: ‘een open en meedenkende club’. 

Sander: ‘Het bevalt me hartstikke goed!’

Na 16 jaar op de taxi…

In een gesprek met Sander kregen we boven tafel wat hij wil in zijn werk. Na 16 jaar op de taxi wilde hij iets anders. Een baan waar hij aan het einde van de dag iets concreets had om op terug te kijken. We hebben Sander geplaatst bij een van onze klanten waar hij met zijn handen aan de slag kon. Dit bleek niet de ultieme match, dus zijn we verder gaan kijken.

We vinden het fijn als onze kandidaten hun wensen, ook tijdens een plaatsing, aangeven. Hierdoor konden we Sander al snel ergens anders plaatsen. Een plek in de houtskeletbouw bleek een schot in de roos. Ze lieten al snel weten vertrouwen te hebben in Sander. Inmiddels is hij in vaste dienst. Sander gaat met plezier naar zijn werk en kijkt aan het einde van de dag met een voldaan gevoel terug op zijn werkdag. Bedankt voor de fijne samenwerking Sander!


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl