Van je hobby je werk maken: Robert heeft de stap gemaakt!

Begin 2021 kwam de sollicitatie van Robert bij ons binnen. Hij wilde graag een carrièreswitch maken! Na jarenlang gewerkt te hebben in de ICT én een eigen onderneming hierin te hebben gehad, was het tijd voor iets nieuws. Met een hobby voor beeld en geluid werden de interesses van Robert meteen duidelijk. Dat was voor Nick het seintje om direct naar een passende werkgever te gaan zoeken.

“Ik ben erg blij dat ik via Nick bij Heuff Sound & Vision ben uitgekomen! Hier zit ik helemaal op mijn plek en er hangt hier een fijne werksfeer.”

Vol energie ging Robert aan de slag met zijn nieuwe baan

Robert gaf tijdens het gesprek aan dat audiovisueel een grote hobby van hem is. In zijn vrije tijd is hij ook werkzaam als geluidsman bij een gospelkoor. De perfecte match voor Heuff Sound & Vision: een audiovisuele distributeur in Maarsbergen! Klanten kunnen hier terecht voor advies over AV-installaties, ondersteuning bij de verkoop en voor een demo van diverse apparatuur.

Robert is begonnen als hoofd van het magazijn en is daarna een stukje transport en inkoop gaan doen. Momenteel is hij werkzaam als medewerker inkoop en logistiek. Daarnaast heeft hij ook redelijk veel contact met buitenlandse klanten. Ondertussen heeft Robert zijn draai helemaal gevonden!

Ben jij op zoek naar een baan dat écht bij je past?

Momenteel zijn er ontzettend veel mogelijkheden en wij helpen je graag de baan te vinden waar jij je helemaal thuis voelt. Robert heeft een vast contract aangeboden kregen én heeft een werkgever waar hij zich helemaal kan ontplooien. Wil jij dit ook? Bel naar ons kantoor in Renswoude (0318-576502) of Arnhem (026-6690255) of stuur ons een open sollicitatie. Wij helpen je graag verder!