Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Kevin Vermeer

Kevin Vermeer

Kevin Vermeer zag een vacature voor vrachtwagenchauffeur van ons op Indeed. Hij nam contact met ons op en kwam bij Matthijs terecht. Naar aanleiding van Kevin zijn sollicitatie gingen ze in gesprek op kantoor in Renswoude. Uit dit gesprek kwam naar voren dat Kevin waardering voor zijn werk en vastigheid belangrijk vond.

Kevin: Na deze dag waren mijn twijfels weg, het was een schot in de roos!’

 

Matthijs zag een mogelijkheid bij Glas Amersfoort. Kevin:  ‘Ik had wat twijfels na het gesprek, maar ging open de proefdag in. Na deze dag waren mijn twijfels weg, het was een schot in de roos!’. 

Niet aan het lijntje gehouden

Kevin heeft met veel plezier via ons bij Glas Amersfoort gewerkt. Hij geeft aan Verdo een professioneel, meedenkend en behulpzaam bedrijf te vinden. Kevin: ‘Verdo werkt heel transparant. Je weet wat je kunt verwachten. Ze zoeken een baan waar je een toekomst hebt en ze houden je niet aan het lijntje’. 

Nadat Kevin via ons heeft gewerkt, is hij nu overgenomen door Glas Amersfoort. ‘Ik ga nog steeds met plezier naar mijn werk en kijk uit naar wat de toekomst brengt. Voorlopig kan ik nog doorgroeien binnen dit bedrijf – dus ik kijk uit naar wat er hier op mijn pad komt. 

Wil jij net als Kevin Vermeer een baan waar je echt op je plek zit? Een plek waar je toekomstperspectief hebt? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een mail op cv@verdowerkt.nl, bel op 0318 – 576 502 of check onze vacatures of er iets voor jou tussen zit! 


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl