Succesverhaal Duco: via Verdo Werkt naar een vaste waarde

Lees het verhaal van Duco van Capelleveen (24 jaar) uit Veenendaal. Van een jaar werken via Verdo Werkt naar een vaste baan bij Automatic Choice – dat is wat we noemen een succesverhaal!

Van werkzoekende naar teamplayer

Duco’s avontuur begon toen hij bij ons aanklopte met een passie voor logistiek en een wens om in teamverband te werken. Hij ging al snel aan de slag bij Automatic Choice als magazijnmedewerker en hij vond snel zijn draai – en hoe! Van het verzamelen, controleren en verzendklaar maken van orders tot het bouwen van vriendschappen, hij deed het allemaal.

Een tweede familie

Bij Automatic Choice werd Duco’s team al snel meer dan collega’s – ze werden vrienden, of zoals Duco het zelf zegt, “een grote familie”. Samenwerken, lachen, en natuurlijk orders verzamelen, controleren en verzendklaar maken; het hoort er allemaal bij. En Duco? Die staat middenin deze geweldige groep.

Nooit uitgeleerd

Stilzitten? Dat is niks voor Duco. Hij gaat nu voor zijn hef- en reachtruckcertificaat, klaar om zijn skills naar een hoger niveau te tillen. Duco bewijst dat er altijd ruimte is om te groeien.

Zijn verhaal is een perfect voorbeeld van hoe een baan veel meer kan zijn dan alleen werk. Het kan een pad zijn naar persoonlijke ontwikkeling, nieuwe vriendschappen, en zelfs een gevoel van familie. Duco heeft laten zien dat met de juiste instelling en een beetje hulp van ons, je niet alleen je carrière, maar ook je leven kunt verrijken.

Geïnspireerd door Duco’s avontuur? Dit kan jou ook overkomen! Begin jouw reis bij ons en wie weet waar je eindigt. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar jouw droomjob. Jouw toekomst wacht op je!