Van avond/weekendwerk naar een bloeiende carrière: het inspirerende succesverhaal van Ruben bij Verdo Werkt!

Ruben Pater, een jonge en gedreven 18-jarige uit Scherpenzeel, kwam een jaar geleden bij Verdo Werkt terecht op zoek naar flexibel avond/weekendwerk. Kleinschalige klussen, wat extra geld verdienen terwijl hij zijn weg zocht in de werkwereld. Hij had nooit kunnen vermoeden dat deze beslissing het begin zou zijn van een opmerkelijk carrièrepad.

Bij Verdo Werkt vonden we een passende functie voor Ruben bij FALK Bouwsystemen in Ede, waar hij als operator aan de slag ging. Wat begon als een tijdelijke opdracht, groeide al snel uit tot iets veel groters. Ruben voelde zich helemaal in zijn element bij FALK. Hij ontdekte zijn passie voor het werken met machines en vond een plek waar hij kon groeien en zichzelf kon ontwikkelen.

Beloond voor toewijding: Ruben wordt overgenomen en maakt indruk bij FALK

Ruben zette zich volledig in bij FALK en dat werd opgemerkt. Zijn harde werk en toewijding werden beloond toen hij op 19 juni 2023 werd overgenomen door het bedrijf. Een mijlpaal in zijn jonge carrière. Als operator bij FALK is Ruben verantwoordelijk voor het bedienen van de machines en zorgt hij ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Hij heeft zichzelf bewezen als een waardevol lid van het team.

Maar dat is niet alles. Ruben heeft ook niet stilgezeten als het gaat om zijn persoonlijke groei. Tijdens zijn tijd bij FALK heeft hij zijn Veiligheidscertificaat Hal-Portaalkraan behaald, waardoor hij zijn vaardigheden en kennis kon verbreden. Zijn vastberadenheid en bereidheid om zichzelf te verbeteren, zijn eigenschappen die hem verder zullen brengen in zijn carrière.
Wat dit succesverhaal nog indrukwekkender maakt, is dat Ruben ervoor koos om zijn huidige baan als logistiek medewerker op te zeggen. Het werk bij FALK gaf hem zoveel voldoening en uitdaging dat hij de sprong waagde en zich volledig committeerde aan zijn nieuwe rol als operator.

Een succesverhaal dat de kracht van de juiste match aantoont

Bij Verdo Werkt zijn we ontzettend trots op Ruben en zijn prestaties. Zijn verhaal toont de kracht van de juiste match en de mogelijkheden die ontstaan wanneer je je passie volgt. We geloven in de groei en ontwikkeling van onze kandidaten en helpen hen graag bij het vinden van een baan waar ze zich kunnen ontplooien. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Verdo Werkt hebben we veel leuke vacatures openstaan in diverse branches. Kom gerust langs voor een kop koffie en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Jouw succesverhaal begint hier!