Solliciteren
Ben jij een ZZP elektromonteur en wil je graag minder zorgen over werk en administratie? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres. Benieuwd naar onze voorwaarden? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

ZZP loodgieter (32 tot 40 uur)

Gemiddeld € 40 bruto
Ben jij een ZZP loodgieter en wil jij graag minder zorgen over administratie en toekomstige projecten? Klinkt het tweewekelijks ontvangen van salaris jou als muziek in de oren? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres!
Bekijk vacature

Monteur Infra/Elektra/Data

Gemiddeld € 3,500 bruto
Heb jij ervaring in de infra of elektra en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het je wat om bezig te gaan met leidingen, kabels en datacommunicatie installaties? Dan ben jij de nieuwe monteur infra/elektra/data die we zoeken? Heb je nog niet zoveel ervaring maar zou je het vak wel graag willen leren? Ook dan vragen we je om te solliciteren.
Bekijk vacature
Handig, dat is hoe we jou bij Verdo Werkt omschrijven! Als installatiemonteur ga je projectmatig aan de slag voor Verdo Werkt bij verschillende klussen. Ben jij die handige duizendpoot die we zoeken?
Bekijk vacature

Junior/medior Paneelbouwer (fulltime)

Gemiddeld € 2,650 bruto
Energie, daar hou jij wel van! Als junior/medior paneelbouwer (fulltime) heb jij al aardig wat ervaring in de techniek. Laat jij je niet afschrikken door uitdaging in je werk? Dan ben jij de persoon die we zoeken.
Bekijk vacature
Ben jij die handige persoon die graag problemen oplost voor anderen? En zou jij van techniek je vak willen maken en wil jij graag een eerste stap zetten? Dan is deze vacature voor hulpmonteur installatietechniek een mooie kans voor jou!
Bekijk vacature

Junior Servicemonteur

Gemiddeld € 3,000 bruto
Ben je geïnteresseerd in techniek of IT en/of heb je een andere achtergrond maar ben je gemotiveerd om het vak van monteur tot in de puntjes te leren onder intensieve begeleiding van een senior monteur? Dan is dit de baan voor jou!
Bekijk vacature

Loodgieter

Gemiddeld € 2,625 bruto
Heb jij een beetje ervaring als loodgieter en/of installatiemonteur? Dan zou dit heel goed jouw nieuwe baan kunnen zijn.
Bekijk vacature

Slachter (fulltime)

Gemiddeld € 3,500 bruto
Ben jij te omschrijven als een aanpakker, niet bang (om vies te worden) en heb jij er geen problemen mee om met vlees te werken? Dan ben jij degene die we zoeken! Voor een opdrachtgever in de regio van Ede zoeken we bij Verdo Werkt een slachter die van aanpakken weet.
Bekijk vacature
 
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl