Wil jij graag snel aan de slag met een nieuwe baan? Dan is werk vinden via een uitzendbureau ideaal! Een bedrijf rechtstreeks benaderen kost vaak meer tijd dan solliciteren via een uitzendbureau. Benieuwd naar welke voordelen er nog meer zitten aan solliciteren via een uitzendbureau? Lees dan snel verder.

Uiteenlopende vacatures

Ben jij er nog niet over uit wat je wil gaan doen? Geen probleem! Bij Verdo Werkt kan je namelijk kiezen uit verschillende interessante functies.  Door onze vele opdrachtgevers hebben we een ruime keuze aan uiteenlopende vacatures. Je wordt door onze specialisten geholpen bij het kiezen van de juiste functie waardoor er een grote kans is dat jij op de juiste plek terecht komt.

Ervaring opdoen

Verdo Werkt bied werk aan in verschillende branches. Hierdoor heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij bedrijven waar je normaal minder snel terecht zou komen. Daarnaast krijg je bij Verdo Werkt de kans om verschillende functies uit te proberen. Ervaring op doen is dus zeker mogelijk!

We staan voor je klaar

Bij Verdo Werkt kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Zo wordt er de tijd genomen om je te leren kennen en ben je geen nummertje. Heb je gesolliciteerd op een specifieke vacature? Dan wordt er samen met je gekeken of deze vacature echt bij jou past. Doordat er ruimte is om jouw wensen te bespreken is elke betrokken partij tevreden en kan jij met een goed gevoel aan de slag.

Baangarantie

Baanzekerheid. Wie wil dat nou niet? Wanneer de baan waarmee je aan de slag gaat niet is wat je had verwacht, helpen wij om een nieuwe functie voor je te vinden. Heb je de ambitie om vakaman te worden? Dan krijg je bij Verdo Werkt de mogelijkheid om een leerwerktraject te volgen waardoor je 100% garantie hebt op een baan. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Lees dan onze vorige blog.

Opleidingen en trainingen

Verdo Werkt biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dit begint vaak al bij het solliciteren. Vind je dit lastig? Dan geven we je tips over hoe je dit het beste kan doen. Lees hier bijvoorbeeld onze sollicitatietips. Verder kom je bij bepaalde functies ook in aanmerking om een training of opleiding te volgen. Zo kan jij doorgroeien naar jouw droombaan!

 

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan via een uitzendbureau? Bij Verdo Werkt kan je terecht! Bekijk hier ons aanbod aan vacatures of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag kennis met je!