Stel: je hebt interesse in een vacature waar je eigen vervoer voor nodig hebt, maar bent nog niet in het bezit van een auto. Zelf woon je te ver weg van het bedrijf waar je aan de slag wil. Wat nu? Bij Verdo bieden we je de mogelijkheid om een auto van de zaak mee te krijgen! Benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Lees dan snel verder.

Hoe kom je in aanmerking?

Wordt er in de vacature gevraagd om eigen vervoer maar heb je dit niet? Dan kom je al snel in aanmerking voor een auto van de zaak. Onze specialisten staan ook voor je klaar om hier samen met je naar te kijken. Het kan zijn dat je tijdens werktijden een auto kan lenen van het bedrijf waar je gaat werken. Is dit niet het geval en heb je echt vervoer nodig? Dan kunnen we bij Verdo wat voor je regelen!

Kosten

Wanneer je een auto van Verdo krijgt zitten er geen kosten voor jou aan verbonden. Doordat onze auto’s van de zaak alleen voor woon- en werkverkeer gebruikt worden, komt er geen bijtelling bij kijken. Daarnaast krijg je een tankpas en zijn eventuele parkeerkosten voor ons. Kortom, een auto van de zaak was nog nooit zo voordelig!

Onze bedrijfsauto’s

Bij Verdo hebben we maar liefst 23 bedrijfsauto’s om werknemers mee uit de brand te helpen. In één van onze iconische Renault Twingo’s rijd jij snel en veilig naar welke dienst dan ook! Is er iets mis met de auto? Neem even contact op, dan regelen wij vervangend vervoer.

Wil je meer informatie of heb je andere vragen over een auto van de zaak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-576502.