Heb je een nieuwe baan gevonden, maar heb je geen eigen vervoer? Dan kan dat een probleem zijn, zeker als je werkplek ver weg is en het openbaar vervoer niet mogelijk is. Bij Verdo Werkt begrijpen we dat dit een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij onze werknemers de mogelijkheid om een auto te krijgen voor woon-werkverkeer. Zo kun jij met een gerust gevoel naar je nieuwe baan!

Hoe kom je in aanmerking?

Eigenlijk is het heel simpel. Als je via Verdo Werkt solliciteert doormiddel van contact op te nemen of door te solliciteren op de vacature van jou keuze. Zoeken onze accountmanagers de beste baan uit voor jou. Wanneer je op gesprek bent geweest en bent aangenomen bij je toekomstige opdrachtgever kan je al in aanmerking komen voor een bedrijfsauto.

Kosten

Als je een bedrijfsauto van Verdo Werkt krijgt, heb je geen zorgen over kosten. Wij zorgen voor alles, van verzekering tot aan wegenbelasting. Zo hoef jij je nergens druk over te maken. Wij zorgen ervoor dat je auto altijd aan de wettelijke eisen voldoet. De APK-keuring wordt door ons geregeld. Als je een bedrijfsauto van Verdo Werkt krijgt, krijg je ook een tankpas. Je hoeft geen tankbonnetjes meer te declareren, waardoor je veel tijd bespaart!

Voordelen van een auto bij Verdo Werkt

We willen jou de mogelijkheid bieden om je zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen verplaatsen naar je werk. Een bedrijfsauto kan een groot voordeel voor als je ver van huis werkt. Het geeft je de vrijheid om op eigen tijd en in je eigen tempo naar je werk te gaan. Daarnaast zorgt Verdo Werkt voor alles, van verzekering tot aan APK-keuring. Het enige wat jij hoeft te doen is netjes rijden!😉

Onze bedrijfsauto’s

Wij hebben maar liefst 39 bedrijfsauto’s die elke dag gebruik maken van het woon-werk verkeer! Onze auto’s verschillen van Renault Twingo’s tot zelfs Volkswagen Polo’s. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsauto’s altijd in topconditie zijn. Ze worden regelmatig onderhouden en gekeurd. Zo kan jij je concentreren op je werk en geen zorgen maken over je auto.

En is er iets mis met de auto? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag aan vervangend vervoer toe. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog en wie weet rij jij binnenkort in een toffe Verdo Werkt auto!