Heb je bij ons op een vacature gesolliciteerd of ben je van plan te gaan solliciteren? Als uitzendbureau weten wij als geen ander hoe je je het beste kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Lees hier wat handig is om over na te denken voordat jij je sollicitatiegesprek ingaat. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!

Werkzaamheden

Bedenk van te voren goed wat je wensen zijn voor je nieuwe baan. Stel grenzen maar stel jezelf ook open voor nieuwe dingen of veranderingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je het beste advies geven over jouw nieuwe functie. Soms komen we er dan ook achter dat een andere vacature beter bij je past!

Salaris

Wij vinden het belangrijk dat zowel werknemer als werkgever tevreden zijn met de voorwaarden van het contract. Bedenk daarom voor je sollicitatiegesprek wat jij hoopt te gaan verdienen met de desbetreffende baan. Zo vinden wij een baan die bij jou past!

 

Doorgroeien

Bij veel vacatures die wij aanbieden is het mogelijk om door te groeien. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen? Denk voor het sollicitatiegesprek na over waar jij jezelf graag ziet staan in de toekomst. Ook als je al werkzaam bent via Verdo Werkt, maar graag wilt doorgroeien, denken we met je mee. Zo kan je door het volgen van een cursus jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien naar jouw droombaan. Onze specialisten weten wat mogelijk is bij elke vacature en adviseren je hierin.

Ervaring

Heb je ervaring in het vakgebied van de vacature waar jij op hebt gesolliciteerd? Geeft dit dan aan in het sollicitatiegesprek. Denk na over wat jouw kwaliteiten zijn en durf ze te benoemen! Heb je diploma’s, een CV of andere relevante papieren? Neem deze dan digitaal of op papier mee naar het gesprek. Hierdoor zien wij in een overzicht wat jij in je mars hebt!

Bedenk eventueel vragen

Bedenk van tevoren welke vragen jij hebt over de functie waar jij op hebt gesolliciteerd. Door het stellen van vragen laat je zien dat je interesse hebt en over de functie hebt nagedacht. Door een lijstje te maken met vragen die jij hebt over de functie, vergeet je deze niet tijdens het gesprek. Het is een kennismakingsgesprek voor beide partijen!

 

Blijf jezelf

Wat wij bij Verdo belangrijk vinden, is dat jij helemaal jezelf bent tijdens het sollicitatiegesprek. Kom in kleding waar jij je goed in voelt en laat zien wie jij echt bent. Zo kunnen wij het beste een goede match maken tussen jou en een opdrachtgever!

 

Nog geen vacature gevonden om op te solliciteren? Bekijk hier onze vacatures.