Direct solliciteren
De voordelen van werken bij uitzendbureau Verdo Werkt

Werken bij een uitzendbureau heeft veel uiteenlopende voordelen, waar we je graag meer over vertellen. Natuurlijk is elk uitzendbureau anders en werkt het bij grootschalige uitzendbureaus vaak anders dan bij kleinere uitzendbureaus. Een groot voordeel van Verdo Werkt is namelijk dat we het persoonlijke contact met jou als werknemer voorop stellen. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen. We willen weten wat je leuk vindt en wat maakt dat jij elke dag met plezier naar je werk toe gaat. Want natuurlijk werk je om geld te verdienen, maar plezier in je werk vinden we bij Verdo Werkt minstens zo belangrijk.

Werken bij een uitzendbureau waar persoonlijkheid voorop staat

Door onze persoonlijke aanpak, ervaar jij als werknemer veel voordelen. Zo maken we in 75% van de gevallen in één keer de juiste match tussen werknemer en werkgever. Omdat we jou kennen en weten wat voor bedrijf het beste bij jou past. En andersom geldt hetzelfde, want we verdiepen ons ook in de bedrijven voor wie we personeel zoeken. Daardoor kom jij op een plek die bij je past, waar jouw werk gewaardeerd wordt en waar je je thuis voelt.

Altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen

Bij het werken bij een uitzendbureau is vaak de ervaring dat je wat heen en weer geschoven wordt tussen mensen. Bij Verdo Werkt heb je altijd één vast aanspreekpunt, met wie je ook persoonlijk kennis maakt aan het begin van onze samenwerking. Daarbij is het voor ons belangrijk dat jij je vrij voelt om contact met ons op te nemen. Ook als het om iets kleins gaat, ligt de drempel laag om even te appen of te bellen. Zo heb je altijd snel duidelijkheid bij eventuele vragen.

Een grote keuze in verschillende vacatures

Eén van de grootste voordelen van werken bij een uitzendbureau is natuurlijk het ruime aanbod aan vacatures. Ook als je nog niet weet in welke sector je aan de slag wilt, kan je bij ons aan de slag. Bijvoorbeeld om kennis te maken met een bepaald beroep. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel en hoe vaak je werkt. Wil je fulltime aan de slag of liever een parttime baan? En ben je alleen tijdens vakanties beschikbaar of kunnen we jou het hele jaar inzetten? Jij bepaalt de voorwaarden, wij zoeken de baan die daarbij past. Werken bij uitzendbureau Verdo Werkt maakt dat je controle hebt over jouw eigen werkzaamheden.

Snel aan de slag bij jouw nieuwe baan

Een ander voordeel van werken bij een uitzendbureau is dat je al snel aan de slag kan. Is er een baan die past bij jouw vaardigheden? Dan kan je bij ons in de meeste gevallen al binnen één week aan de slag! Wil jij ook aan het werk met daarbij een grote kans op een vast contract? Bij Verdo Werkt krijgt maar liefst 65% van de werknemers een vast contract. Voor een baan met perspectief ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Verdo Werkt jou te bieden heeft? Laat dan je gegevens achter of solliciteer direct op één van onze vacatures!

 


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!