Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Succesverhaal van Ricardo Boone

Succesverhaal van Ricardo Boone

Ricardo is in 2019 via Indeed bij Verdo Werkt terecht gekomen: “ik zag veel vacatures en ik had werk nodig, dus het leek me een goed idee om hier eens te solliciteren.” Uiteindelijk solliciteerde Ricardo of de functie van voorman logistiek magazijn, waarna Nick contact met hem opnam voor een eerste gesprek. Door de juiste vragen te stellen wist Nick meteen een geschikt bedrijf te vinden. Lees hier het volledige succesverhaal van Ricardo.

Een goede eerste indruk

Tijdens de afspraak met Nick kreeg Ricardo een goede eerste indruk van Verdo. “Nick is een relaxte gozer die zijn werk goed doet, dat is top. Ze gingen gelijk voor me aan de slag en ik kon kort daarna beginnen met werken.” Wat Ricardo vooral fijn vindt aan de gang van zaken bij Verdo is de persoonlijke aanpak. Ricardo: “Ik heb ook weleens bij andere bureaus gelopen maar dat vond ik niks. Hier wordt je geholpen door een wat kleiner team waardoor het contact ook wat soepeler loopt. Je bent hier geen nummertje maar een persoon waar echt naar omgekeken wordt. Dat is top!”

Na het succesverhaal van Ricardo: De volgende stappen

Uiteindelijk is Ricardo bij Volito terecht gekomen. Hier heeft hij het nog steeds goed naar zijn zin. In januari 2021 kreeg Ricardo een vast contract als voorman in het magazijn bij Volito. “Ik zorg ervoor dat alles goed blijft lopen en ik mag mensen inwerken. Ik werk in een gezellig team en ik zit goed op m’n plek.” En in de toekomst? Dan is Ricardo zeker bereid om zich verder te ontwikkelen. “Opleidingen, cursussen of certificaten, alles om me verder te ontwikkelen pak ik aan. Ik wil verder groeien en bij Volito bieden ze me de kans om dit ook echt te doen.”

Goede voorwaarden: belangrijk

Ricardo is blij met Verdo Werkt, dus wij kunnen ook tevreden zijn! We vinden het belangrijk om elke sollicitant persoonlijk te helpen. Zo zorgen we er elke dag weer voor dat elke sollicitant op de juiste plek terecht komt. We zorgen ervoor dat je onder goede voorwaarden aan de slag gaat en dat je op tijd salaris ontvangt. Ricardo: “Hier hoef je niet continu in de gaten te houden of alles goed loopt en of je geld wel op tijd binnen komt. Hier wordt alles geregeld en je weet gewoon dat het goed zit. Dat scheelt een hoop zorgen.”

Heeft het succesverhaal van Ricardo jou geïnspireerd?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Reageer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij helpen je graag verder! Bel naar ons kantoor op 0318 576 502, mail naar cv@verdowerkt.nl of loop eens binnen op kantoor.


Pak nu je kans!