Aron Wagenaar: van verkoopmedewerker naar interieurbouwer!

Na het horen van goede verhalen over Verdo Werkt, besloot de 28-jarige Aron uit Amerongen om een jaar geleden contact op te nemen met ons. Aron was namelijk toe aan een nieuwe stap in zijn carrière en hij wilde graag met zijn handen gaan werken. Hij werkte voorheen als verkoopmedewerker in Amersfoort en verkocht aquariums. Maar hij mistte de uitdaging in dit werk. Het was veel te eentonig en de dagen duurde lang. Na een goed gesprek met onze accountmanager Sander, kwam er een functie naar voren wat aansloot bij de wensen van Aron. Sander zag in Aron een potentiële interieurbouwer! Wij hebben Aron vervolgens voorzien van een VCA-certificaat, zodat hij helemaal klaar was om veilig aan de slag te gaan. De rest is geschiedenis.

‘’Om ergens te komen moet je eerst besluiten om niet te blijven waar je nu bent. Ik ben super blij dat ik deze stap heb durven zetten en ik raad het iedereen aan om dit te doen indien je niet tevreden bent met je huidige werk’’

Een mooie transfer naar BBM Montage B.V. in Renswoude!

BBM Montage B.V. was zo enthousiast over Aron dat ze hem per 01-03-2023 een vast contract hebben aangeboden! Hij heeft bewezen dat hij een erg goede interieurbouwer is en wij kunnen volmondig zeggen dat dit een welverdiende stap is. Aron heeft zeker nog meer ambities om door te groeien binnen het bedrijf. Dus we kunnen wel stellen dat hij nog wel op zijn plek zit daar!

Ben jij ook toe aan een nieuwe stap in jouw carrière?

Op dit moment hebben we erg veel leuke vacatures openstaan. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan waar jij je helemaal op je gemak voelt en veel plezier zult beleven. Wil jij net als Aron een vast contract krijgen en doorgroeien binnen een bedrijf? Neem dan contact op met een van onze vestigingen! Wij staan altijd voor je klaar. Hieronder vind je alle contactgegevens van onze vestigingen. Tot snel!

Verdo Renswoude

0318-576502 | cv@verdowerkt-renswoude.nl

Verdo Arnhem

026-6690255 | cv@verdowerkt-arnhem.nl

Verdo Nijmegen

024-6690249 | cv@verdowerkt-nijmegen.nl

Verdo Apeldoorn

06-43240706 | cv@verdowerkt-apeldoorn.nl