Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Sebastiaan Reichart

Sebastiaan Reichart

Een aantal jaren geleden zat Sebastiaan zonder werk. Via een advertentie op internet kwam hij in contact met Verdo. Op dat moment runde Erik van Donselaar Verdo nog alleen en hij beloofde Sebastiaan dat er altijd werk voor hem zou zijn. Sebastiaan: ‘Erik heeft woord gehouden. Ik heb vijf jaar verschillende functies vervuld via Verdo, o.a. in het bouw- en sloopwerk. De functies vond ik niet altijd even leuk, maar in dat geval werd er altijd gezocht naar een oplossing’.

‘Ik ben Verdo erg dankbaar, ze hebben me altijd met alles geholpen!’

In oktober 2017 kwam er toevallig een vacature vrij bij Nijborg Staalbouw in Renswoude. Nick zag gelijk een match, omdat Sebastiaan vroeger ook in de staalmontage heeft gewerkt. Sebastiaan: ‘Ik heb geen auto en ik woon in Overberg. Verdo bood mij een fiets aan, waarmee ik elke dag naar mijn werk fiets’. De baan bij Nijborg Staalbouw was een schot in de roos voor Sebastiaan en werpt duidelijk zijn vruchten af. Op 1-1-2019 is Sebastiaan in vaste dienst getreden. ‘Mijn werk bij de Nijborg vind ik erg leuk, ik voelde me gelijk thuis. Ik ben Verdo erg dankbaar voor deze kans. Ik wil niks anders meer en ik blijf hier zeker werken tot ik oud ben’. Wij zijn trots dat we Sebastiaan geholpen hebben aan een mooie vaste baan en wensen hem alle goeds voor de toekomst!

Wil jij voorkomen in ons volgende succesverhaal? Neem dan contact met ons op! Graag gaan we op zoek naar een baan die bij jou past..


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl