Evenementen, montage of planner: genoeg leuke banen om uit te kiezen!

In het najaar van 2021 kwam er een sollicitatie binnen van Pim. Hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging en gaf bij het sollicitatiegesprek aan dat hij de evenementenbranche erg leuk vond. Wie weet was deze branche iets om aan de slag te gaan! Eventueel leek het werk in de montage of als planner hem ook wel wat. Genoeg keuze dus!

“Sander heeft me voorgesteld bij een leuk bedrijf, hier was ik vanaf het eerste moment helemaal op mijn plek. Ik ben vooral blij met het leuke team waar ik in terecht ben gekomen!”

Dit past direct: Pim ging aan het werk in de logistiek

Toen Pim op gesprek kwam, bleek wel dat hij veel verschillende banen erg leuk vond. Sander voerde het gesprek en wist gelijk een in Veenendaal dat goed bij hem zou passen. Hier kon Pim al gauw op gesprek, en dat verliep goed! Na het gesprek was Pim gelijk helemaal enthousiast over het bedrijf. Eind oktober is hij gestart bij de orderverwerking. Hij houdt zich daarbij bezig met het verzamelen, controleren, inpakken en verzendklaar maken van de orders. Begin maart heeft hij hier zelfs een vast contract gekregen!

Ben jij net zoals Pim op zoek naar een baan waar jij écht blij van wordt?

Pim vermaakt zich voorlopig nog prima! Ben jij op zoek naar een baan waar jij het écht naar je zin krijgt? Dan helpen we je graag verder. Bel naar ons kantoor in Renswoude (0318-576502) of Arnhem (026-6690255).  Liever direct op een vacature solliciteren? Bekijk hier ons aanbod. Tot snel!