Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Pete Brandjes

Pete Brandjes

Pete is student, maar nam een tussenjaar om bij te verdienen en over zijn studiekeuzes na te denken. Niks is in dat geval slimmer dan kiezen voor Verdo Werkt. Wij werken namelijk in branches waar extra handjes erg gewild zijn en waar jonge mensen een relatief hoog salaris krijgen. Aangezien Pete geen ervaring had in die branches, leek het hem leuk en ons slim om hem verschillende dingen uit te laten proberen.

”Je merkt dat Verdo je echt waardeert!”

 

Zodoende heeft hij met plezier bij meerdere bedrijven gewerkt. Op deze manier heeft hij zijn ‘vrije’ tijd nuttig besteed en veel praktische ervaring opgedaan. Pete: ‘Ik heb Verdo erg positief ervaren. Ze zijn super flexibel als het op werktijden aankomt. Ook vertellen ze je oprecht wanneer je iets goed doet en ik vind het fijn om die waardering te krijgen als ik mijn best heb gedaan.’ Wij zijn erg blij dat we zo’n goede indruk hebben achtergelaten en dat hij dagelijks met een lach op zijn gezicht naar zijn werk ging. Veel succes nog met je studie Pete, je bent en blijft altijd welkom!

Wil jij voorkomen in ons volgende succesverhaal? Neem dan contact met ons op! Graag gaan we op zoek naar een baan die bij jou past..


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl