Solliciteren

Meron Ros

Misschien wel ons meest bijzondere succesverhaal tot nu toe. Een succesvolle overstap van horeca naar bouw. Meron heeft bijna zijn hele leven in die eerstgenoemde branche gewerkt, maar besloot dat hij er genoeg van had. Altijd maar in het weekend en op feestdagen werken is niet bevorderlijk voor je sociale leven, dus zodoende klopte hij bij Verdo aan.

”Verdo is echt betrokken bij hun personeel!”

 

Meron kende ons nog van vroeger, omdat hij soms in zijn twee vrije dagen kwam bijbeunen. Hij wist dat – ondanks zijn onervarenheid – er zou worden gekeken naar een passend bedrijf. Dat werd uiteindelijk Vocht Pro, waar hij nu samen met een vriend aan de gang is. Serieus en hardwerkend als ze zijn, gaan ze met hun eigen bus afwisselende klussen door het hele land af.

De flexibiliteit is erg fijn
‘Verdo is echt betrokken bij hun personeel. Wanneer je het werk niet leuk vindt, zoeken ze altijd naar een goede oplossing. De flexibiliteit vind ik ook fijn’, aldus Meron. Ondanks dat koken zijn passie blijft, zit een terugkeer naar de horeca er waarschijnlijk niet in. De wijze les die we hieruit halen: het is nooit te laat is om iets nieuws te leren… Meron, wij zijn blij dat we je mochten helpen. Bedankt voor jouw inzet!

Wil jij voorkomen in ons volgende succesverhaal? Neem dan contact met ons op! Graag gaan we op zoek naar een baan die bij jou past..


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl