Jordy: Een baan waar je lekker aan de slag kunt gaan

Via-via. Zo kwam Jordy in de zomer van 2020 bij ons terecht. Hij was op zoek naar een leuke baan waarbij hij, zoals hij het zelf zei: “gewoon lekker met zijn handen aan het werk kon gaan”. Een duidelijke voorkeur voor een bepaalde branche was er niet. In eerste instantie plande Nick Jordy daarom in bij een hovenier. Dit bleek niet helemaal de geschikte plek voor hem. We gingen dus op zoek naar wat anders!

“Ik zocht gewoon een baan waarbij ik met mijn handen kon werken. Uiteindelijk heb ik mijn draai gevonden als Interieurbouwer.”

Aan de slag als interieurbouwer in Scherpenzeel

Nadat Jordy erachter kwam dat het werk als hovenier niks voor hem was, deden we hem een voorstel om aan de slag te gaan als interieurbouwer bij Overeem Interieurmontage uit Scherpenzeel. Hij startte hier eerst als assistent interieurbouwer om kennis te maken met het vak. Deze werkplek bleek helemaal naar zijn zin te zijn en ondertussen is hij zelfs doorgegroeid tot zelfstandig interieurbouwer! Daarnaast heeft hij nu een vast contract en een VCA-certificaat op zak. We zijn trots op Jordy dat hij zich bij deze opdrachtgever heeft bewezen. Dat belooft veel moois voor de toekomst!

Herken jij je in het verhaal van Jordy?

Laat ons dan voor je aan de slag gaan! Samen zoeken we naar een geschikte baan waar jij het naar je zin krijgt en waar je je verder kunt ontwikkelen. De eerste stap? Contact opnemen met ons kantoor inRenswoudeofArnhemof een open sollicitatie versturen. Je bent van harte welkom om op gesprek te komen!