Direct solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Joey Dekker

Joey Dekker

Van verschillende korte opdrachten ging Joey naar een vaste werkgever

Sinds het voorjaar van 2020 kennen we Joey Dekkers, hij was op zoek naar een baan en wilde eerst graag oriënteren welk werk het beste bij het paste. In de periode van april tot juni planden we hem dus op verschillende projecten, bij verschillende opdrachtgevers in. In deze maanden is hij in totaal bij zes verschillende opdrachtgevers aan de slag gegaan! 1 opdrachtgever sprong er direct uit voor Joey…

“Ik ben twee maanden bij heel wat verschillende opdrachtgevers aan het werk geweest, maar bij één bedrijf had ik het vanaf dag 1 zo naar mijn zin, dat zeker wist: hier wil ik blijven!”

Joey: in minder dan één jaar ontwikkelt tot volwaardig productiemedewerker

In het voorjaar van 2020 ging Joey onder andere aan de slag voor een opdrachtgever uit Barneveld: Degalux zonweringen. Hier ging hij aan de slag als productiemedewerker en hielp hij dus mee met het in elkaar zetten en verkoop klaar maken van verschillende soorten zonweringen. Het leukste? Dat hij binnen zo’n jong team aan de slag kon gaan. Hierdoor is er tijdens het werk ook veel gezelligheid. Dat is ook erg belangrijk!

Eerst een periode ‘ontdekken’ welk werk bij je past?

Dat kan bij ons! Wat je vragen ook zijn, stel ze aan onze mensen. Wij gaan dan voor je aan de slag en we stoppen niet totdat jij de perfecte nieuwe baan hebt gevonden. Verstuur een open sollicitatie, dan nemen wij contact met je op!


Pak nu je kans!