Dennis: ‘klaar met die onregelmatige tijden!’

Onregelmatige werktijden, waarbij je soms om 3 uur ‘s middags begint en pas om 1 uur ‘s nachts klaar bent, daar was Dennis he-le-maal klaar mee. Het werd voor hem dus tijd om op zoek te gaan naar een baan met vaste werktijden. Het liefste een baan waar hij gewoon overdag aan het werk kon gaan, en een goede werksfeer was ook erg belangrijk. Dat was voor Gertjan het startsein om een goede werkgever te zoeken!

“Hier werk ik van 8 tot 5, zodat ik ‘s avonds ook gewoon nog wat kan ondernemen. Daarnaast ben ik bij van den Top in een leuk team terecht gekomen!”

Werken in de logistiek, dat is zo slecht nog niet!

Op het moment dat Dennis bij ons op gesprek kwam, werkte hij in de logistiek. Die werkzaamheden vond hij écht wel leuk om te doen: ‘als er maar betere werktijden aan vast zouden zitten!’ Hierdoor kwam tijdens het gesprek de functie Logistiek medewerker bij Van den Top tuinhout naar voren. Hier kon hij snel van start, en ondertussen is heeft hij hier zelfs een vast contract gekregen! Daarnaast kan hij ook verschillende trainingen volgen. Hier zit Dennis voorlopig dus nog wel op zijn plek!

Wil jij net als Dennis een baan met betere arbeidsvoorwaarden?

Op dit moment is er veel mogelijk! Doordat we altijd (potentiële) vakmensen zoeken, kunnen we veel voor je betekenen. Neem contact met ons op of verstuur een open sollicitatie. Wij helpen je graag verder!