Direct solliciteren

Guido is dé specialist op het gebied van Facilitair. Bel of app op 06 - 43 24 07 06 of laat je gegevens achter.

Verdo Facilitair

De branche ‘Facilitair’: de mensen binnen deze sector zorgen ervoor alle andere collega’s binnen de bedrijven niks tekort komen en dat alles netjes en gestructureerd blijft! Daar denk je misschien op het eerste gezicht niet aan, maar alle nette bedrijfspanden zijn aan de facilitaire medewerkers te danken. Wat je dan allemaal kunt gaan doen? Je kunt als Schoonmaakmedewerker aan de slag, als Allround Klusser of als Baliemedewerker. Heb je geen opleiding? Dat is bij de meeste van deze banen geen probleem. Als je maar gemotiveerd bent en in de praktijk wilt leren. Dit zijn banen waar je snel aan de slag kunt gaan en waar jouw toekomstige collega’s je ook nog eens enorm dankbaar zijn voor je werk. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Verdo Facilitair

Verschillende leuke facilitair vacatures bij Verdo Werkt

Bij Verdo Werkt vind je verschillende leuke vacatures in de facilitair branche. Ook in deze branche maken we tegenwoordig matches tussen werkgever en werknemer. Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat bedrijfspanden er netjes en gestructureerd bij staan. Hierdoor is dit werk zeker niet onbelangrijk. Bekijk hier al onze facilitair vacatures en solliciteer!

Aan de slag met een vacature facilitair

Wanneer je aan de slag wil met een van onze facilitair vacatures, is werkervaring vaak niet van belang. Bij Verdo Werkt kijken we of je past bij het bedrijf en of het bedrijf voldoet aan jouw wensen. Daarnaast is het hebben van een opleiding ook geen vereiste waardoor je vaak gelijk aan de slag kan met een vacature facilitair. Dankzij onze zorgvuldige aanpak maken we in 75% van de gevallen in één keer de juiste match. Neem vandaag nog contact op en kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek de voordelen van werken via Verdo Werkt

Ga via Verdo Werkt aan de slag en ontdek zelf de voordelen. Bij Verdo Werkt houden we van laagdrempelig en persoonlijk contact. Hierdoor kan jij met elke vraag of aanmerking bij je toegewezen contactpersoon terecht. Hierdoor weet je goed waar en bij wie je terecht kan. Wanneer jouw nieuwe werk niet is wat je had verwacht, kijken we graag met je mee naar andere openstaande vacatures in de facilitair branche. Bij Verdo Werkt staan we altijd voor je klaar!

Werken in de facilitair branche

Weet jij al welke vacature jou op het lijf geschreven is of ben je nog zoekende? Bij Verdo Werkt kan je aan de slag in de facilitair branche als schoonmaakmedewerker, allround klusser of baliemedewerker. Wanneer je met één van deze vacatures aan de slag gaat verricht je dankbaar werk. Jouw toekomstige collega’s waarderen je werk en zien je als een van hen.

Solliciteer vandaag nog op jouw favoriete facilitair vacature

Heb je dé perfecte vacature gezien tussen onze facilitair vacatures? Neem dan vandaag nog contact op! We ontvangen je graag bij onze vestiging in Arnhem of Renswoude voor een kennismakingsgesprek. Vaak kan je binnen een week al aan de slag met je nieuwe baan. Solliciteer op een facilitair vacature of laat je gegevens achter. Dan gaan we samen aan de slag om jouw ideale werkplek te vinden!