Direct solliciteren

Schoonmaakmedewerker

€ 2.000 - 2.200 per maand
Wil jij snel aan de slag en vind je het geen probleem om fysiek wat zwaarder werk te verrichten? Voor onze opdrachtgevers in verschillende regio's, zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige Schoonmaakmedewerker die aan de slag wil binnen de industriële reiniging! Benieuwd naar de functie? Lees snel verder!
Bekijk vacature

Allround klusser

€ 2.000 - 2.600 per maand
Ben jij handig, technisch aangelegd én lijkt het je wel wat om allerlei verschillende kleine projecten uit te voeren? Als Allround klusser ga jij aan de slag met verschillende werkzaamheden bij scholen of woningbouwverenigingen. Je leest hier meer over deze functie!
Bekijk vacature

Wasserijmedewerker

€ 10 - 12 per uur
Wil jij graag zo snel mogelijk beginnen en vind je het geen probleem om fysiek werk te verrichten? Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar gemotiveerde en geordende Wasserijmedewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.
Bekijk vacature

Beveiliger

€ 2.000 - 3.000 per maand
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en zorg jij graag voor een veilige situatie? Lijkt een baan als beveiliger jou wel wat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees dan snel verder en kom meer te weten over deze vacature.
Bekijk vacature

Facilitair medewerker

€ 2.000 - 3.000 per maand
Zorg jij er graag voor dat iedereen kan werken in een veilige, schone en goed georganiseerde omgeving? Voor veel werkgevers speel jij een belangrijke rol. Zie jij jezelf al als facilitair medewerker starten? Lees dan snel verder.
Bekijk vacature