Ik zoek personeel

Zit je alweer te piekeren over je personeelsbehoefte? Dan hebben we goed nieuws voor je: wij helpen je graag! Wij vinden het namelijk leuk om ondernemers te helpen bij het vinden van goed personeel. We bieden flexibele uren, tot 5,5 jaar flexibiliteit, en nemen je personeelsadministratie en werving & selectie voor je uit handen. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over je personeelszaken. Wat wil je nog meer?

Formulier ingevuld. En nu?

Leuk dat je ons hebt gevonden! Onze specialisten gaan hun best doen om het beste personeel te vinden voor jou bedrijf. Er wordt eerst contact met je opgenomen om je situatie beter te begrijpen. Ze stellen je vragen over je bedrijf, waarom je personeel nodig hebt en welke problemen je ervaart. Op basis van deze informatie gaan onze specialisten opzoek naar personeel dat past bij jou bedrijf!

Mogelijkheden flexibel personeel

We weten dat het vinden en in dienst nemen van nieuw personeel veel werk is. Je moet rekening houden met wetten & regels, personeelsadministratie en werving & selectie. Zou het niet fijn zijn als wij dat allemaal voor je regelen? Dat kan! Door het personeel bij ons in dienst te laten treden, zijn wij verantwoordelijk voor alle randzaken. Zo kunnen we jou volledig ontzorgen en kan jij aan het werk met flexibel personeel. Liever de touwtjes toch deels in eigen handen houden? Dan is dat ook geen probleem. Je neemt het personeel zelf in dienst en kunt Verdo Loont gebruiken voor de personeelsadministratie. En heb je alleen hulp nodig bij het werven & selecteren? Dan helpen we je ook graag, want wij van Verdo Werkt werken voor jou en met jou!

Persoonlijk advies over personeel

We geven altijd persoonlijk advies. Niet alleen omdat je echt een van onze specialisten aan de telefoon krijgt, maar ook omdat deze – wanneer je voor ons kiest – jouw vaste aanspreekpunt blijft. Je kunt bij hem of haar terecht met al je vragen en andere dingen waarbij je graag hebt dat er iemand even meedenkt. Stel je vragen via de app, de chat, mail of loop eens binnen in ons kantoor in Renswoude. Wij kennen jou en je bedrijf. Jij kent ons. Zo werken we al samen met meer dan 150 opdrachtgevers.

Ik zoek personeel

"*" geeft vereiste velden aan